Netfliksov dokumentarac o Dženifer Lopez: Svi ga nestrpljivo očekuju a evo i zašto

by | maj 24, 2022
Netfliksov dokumentarac o Dženifer Lopez

Netfliksov dokumentarac o Dženifer Lopez, pod nazivom Halftime zvanično nam stiže 14. juna, a evo i šta nas sve očekuje.

 O ovom dokumentarnom filmu poslednjih dana ne prestaje da se priča, a posebno otkako je izašao i službeni trejler. U celom filmu najveći fokus biće na karijeri i privatnom životu poznate pjvačice.

Netfliksov dokumentarac o Dženifer Lopez

Ovo je zapravo intimna priča velike zvezde u kojoj sasvim iskreno govori o svim pritiscima koje je godinama podnosila i koji dolaze uz život pod svetlima reflektora. Nadahnjujuća priča globalne superzvezde koja je prodala više od 80 miliona albuma i oduševila 103 miliona gledalaca Super Boula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

A s druge strane, jedna sasvim normalna osoba koja inspiriše ljude širom sveta svojom upornošću i energijom. Premijera filma održaće se 8.  juna na filmskom festivalu Tribeca. Dobićemo priliku da vidimo njen životni put kao Latinoamerikanke u SAD i razvoj kao majke i umetnice, kako preuzima odgovornost i kontrolu nad svojom karijerom te koristi svoj položaj kako bi učinila dobro drugima. U filmu ćemo videti i njenog verenika Bena Afleka koji će se takođe osvrnuti na neke od situacija kroz koje je Dženifer prolazila.

Pročitajte i… Dženifer Lopez progovorila o vezi sa Benom Aflekom: Osam meseci posle pomirenja, konačno saznajemo neke detalje!

Podržavamo svaki istup velikih zvizda kada otvoreno progovore o pritiscima s kojima se susreću. Medijska pažnja, kao i pažnja obožavalaca, imaju naravno mnogo dobre strane, ali  s druge strane donosi i izazove koje valja premostiti i s njima se boriti. Nijedno javno izlaganje nikada nije lako i nosi sa sobom različite aspekte unutašnjeg nemira i promišljanja. Radujemo se prilici da vidimo šta će u svom filmu o svemu tome reći velika zvezda poput Dženifer Lopez!

Uopšte ne sumnjamo u to da će ovaj dokumentarac izazvati veliko interesovanje, a samim tim i gledanost. Dok čekamo 14. jun, pogledajte službeni trejler i proverite ukratko sažetak celog filma.

Volite biografske dokumentarce? Preporučujemo i… Da li Misterija Merilin Monro: Nepreslušane trake konačno donosi istinu o njenoj smrti?

Izvor: ljepotaizdravlje.hr

lepotaizdravlje.rsInstagram / @j.lo