Nova real-life „Netflix“ serija koju treba da pogledate sa partnerom

by | 25 oktobra, 2021
sex, love & goop

Dobitnica Oskara i preduzetnica koja stoji ispred wellness imperije Goop, Gvinet Paltrou, sada ima novi serijal, trenutno aktuelan na Netflixu – Sex, Love & Goop.

Da, svi smo kolutali očima kada je Gvinet svojevremeno najavila novi proizvod brenda Goop: sveću sa mirisom njene vagine (pun naziv mirisa glasi: This Smells Like My Vagina). Zato ne možemo reći da nas je iznenadila tema njenog drugog dokumentarnog serijala Sex, Love & Goop. I naravno da smo bili skeptični, ali i radoznali da zavirimo i proverimo o čemu se tačno radi…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Šta je tema serije Sex, Love & Goop?

U pitanju je real-life show u kojem pet parova otkriva probleme s kojima se suočava u krevetu. Uz Gvinet, koja ima ulogu svojevrsne voditeljice programa, učestvuje i pet seksualnih gurua, koji savetima i određenim vežbama pomažu parovima da prevaziđu ono što ih muči u njihovim intimnim odnosima.

Gledati ili ne?

Ako izuzmemo new-age pristup, kaftane i poneki neobičan ritual (što je bilo ono što smo očekivali od novog Goop serijala), na naše iznenađenje, Sex, Love & Goop nas je već u prvoj epizodi kupio hrabrošću ljudi koji su se prijavili da učestvuju. Doduše, nije da ne postoje mesta na kojima pocrvenite u njihovo ime, ali činjenica je da većina scena deluje autentično i iskreno. A otvoreni razgovor o “real life” seksu, bez tabua i osuđivanja, ono je o čemu je i te kako korisno otvoreno da se razgovara.

Pouka?

Teme poput nemogućnosti postizanja orgazma, nesigurnosti zbog izgleda, seksa u zrelim godinama, gej seksa, vraćanja “iskre” u odnose (premorenih) parova opterećenih poslom i podizanjem dece – ono je što ćete imate prilike da gledate. A šta treba da zapamtite kao ključnu ideju (i primenite je!)? To je da na kvalitetnom odnosu i postizanju bliskosti sa partnerom može i treba da se radi.

Pročitajte i… Šta je agorafobija? Film Žena na prozoru stavlja u fokus ovaj anksiozni poremećaj

Instagram / @goop

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.