Novi filmovi i serije koji nas očekuju ovog decembra

by | decembar 1, 2021
Novi filmovi i serije

Koji nas novi filmovi i serije očekuju u poslednjem mesecu ove godine?

Ako je verovati najavama, očekuje nas zaista turbulentan decembar, makar kada su filmovi i serije u pitanju. Evo kojim ostvarenjima ćemo zaključiti ovu godinu.

Novi filmovi i serije u decembru

Silent Night

Ova crna komedija, u kojoj glume Kira Najtli, Lili Rouz Dep, Metju Gud i Roman Grifin Dejvis bavi poslednjom Badnjom večeri pred propast sveta. Film stiže u bioskope 3. decembra.

Kuća od papira (drugi deo 5. sezone)

Drugi deo pete sezone čuvene serije stiže nam na Netflix 3. decembra. A naši likovi baviće se planom bega od policije…

And Just Like That

Verovatno jedno od najiščekivanijih ostvarenja, nastavak serije Seks i grad stiže na HBO Max 9. decembra. Šta su nam spremile Keri, Miranda i Šarlot i kako izgleda njihov život u pedesetima?

Pročitajte i… Moda u nastavku serije „Seks i grad“

West Side Story

Adaptaciju ovog klasika pripremio nam je Stiven Spilberg. U mjuziklu nastupaju Ansel Ergot, Rejčel Zegler, Arijana Deboz i Rita Moreno, a film stiže u bioskope 10. decembra.

Spider-Man: No Way Home

Marvelovi fanovi uživaće u novim avanturama Pitera Parkera. U pitanju je poslednji Spajdermen film u kojem se pojavljuju i čuveni Marvelovi likovi poput Zelenog Goblina, Guštera i doktora Otoa Gantera Oktavijusa. Na bioskopskim platnima gledaćemo ga od 17. decembra.

Emily in Paris (2. sezona)

Druga sezona stiže na Netflix 22. decembra, a očekuje nas mnogo ljubavnih zavrzlama, mode i novih likova.

The King’s Man

Treći deo ovog akcionog filma bavi se početkom stvaranja ove tajne britanske organizacije. U filmu glume Ralf Fajns, Haris Dikinson, Stenli Tuči i Džimon Hansu. Premijera je zakazana za 22. decembar.

Don’t Look Up

Dugoiščekivani Netflix-ov film stiže nam u bioskope 10. decembra, a na Netflix 14 dana kasnije. U ostvarenju glume velike zvezde: Leonardo Dikaprio, Dženifer Lorens, Meril Strip, Džona Hil, Kejt Blanšet, Timoti Čalamet i drugi.  Mi verujemo da će ispuniti sva očekivanja.

The Tragedy of Macbeth

Adaptacija čuvenog Šekspirevog dela potpisuje Džoel Koen, a u njemu glavne uloge poverene su Denzelu Vašingtonu i Frances Mekdormand. U bioskopima će se prikazivati od 25. decembra.

The Book of Boba Fett

Film prati priču lovca na Glave Bobe i ubice Fenec, koje glume Temera Morison i Ming Na Ven. Film će premijerno biti prikazan na Disney+ kanalu 29. decembra.

 

lepotaizdravlje.rsPR