Pomračenje punog Meseca u Biku najviše će osetiti ovi znakovi Zodijaka

by | novembar 14, 2021
Pomračenje punog Meseca u Biku

Pomračenje punog Meseca u Biku stiže nam 19. novembra, a evo kako će uticati na nas.

Poznat i kao „Mesec dabra“ (engl. Beaver Moon), ova pozicija našeg satelita donosi fundamentalne i neočekivane promene na astrološkom planu. Praktična energija Bika donosi intenzivne vibracije i mnogo drame.

Pomračenje punog Meseca u Biku

U astrologiji, pun mesec označava emotivno intenzivan period, kako za sve znakove horoskopa, tako i za pojedince. U ovom periodu osećamo poseban pritisak prilikom izvršavanja zadataka i realizacije ideja. Ova pozicija Meseca dodaje ulje na vatru, što znači da dolazi do promena i smetnji u dnevnoj rutini. A budući da je Bik zemljani, stabilan znak koji teži ka nepromenljivosti, dolazi do sudara potpuno suprotnih svetova.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako ovo zvuči poprilično turbulentno i neprijatno, nema potrebe za panikom. Ove promene pomoći će nam da izađemo iz zone komfora, a to i nije uvek loše. A koji će znakovi Zodijaka najviše osetiti ove promene?

Pročitajte i… Mesečni horoskop za novembar

Bik

Bikovi, očekujte monumentalne promene kada je vaš identitet u pitanju. Iako ne volite promene, ovaj period doneće vam izazove koji će se suprotstaviti vašoj zoni komfora. Možete očekivati  progres koji će vam doneti preko potrebno priznanje drugih. Isto tako, doći će do promena u vašem izgledu, a ne samo na psihološkom planu. Ipak, ove promene ne moraju nužno biti loše, zar ne?

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Pomračenje punog Meseca utiče na vaš javni život. Postajete ranjivi i nesigurni, što vam nije svojstveno. Bojite se da vaši postupci neće biti dobro protumačeni. Bojite se odbijanja i toga da nećete biti cenjeni za trud. Vreme je da pronađete snagu u sebi i da se ne oslanjate na druge. Sami sebi ste najveća podrška i snaga, zapamtite to.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

U ovom periodu, odnosi i veze biće pod udarom pozicije punog Meseca. Neke Škorpije će doživeti neočekivan preokret na ljubavnom planu. Vreme je da duboko razmišljate o odnosima i vezama koje imate. Ignorišite pogrešne obrasce kojima ste se dosad vodili. Iskoristite ovo vreme da razmislite o prošlim iskustvima. Neka vam oni budu lekcija za dalje.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Tokom pomračenja punog Meseca u Biku, Vodolije bi mogle biti preosetljive. Uz to, u život vam se vraćaju neka saznanja iz prošlosti. Ova pozicija Meseca najviše će uticati na vašu kuću doma i privatnog života. Guraće vas ka razotrkivanju i pronalaženju mirnog mesta, i bukvalno i figurativno.

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rs Anastasiia Zvonary/iStock via Getty Images