Raspoloženi za dozu pozitivne energije uz romantičnu komediju? Imamo ideju!

by | mart 19, 2022
hoću muža

U ruskoj romantičnoj komediji Hoću muža, koja sledeće nedelje dolazi na redovne bioskopske repertoare, glavnu mušku ulogu tumači Miloš Biković, koji je i jedan od producenata.

Simpatična priča filma Hoću muža nešto je što u ovim teškim vremenima donosi malo radosti i pozitivnih emocija.

– I u ovim i u svim drugim vremenima ovakvi filmovi su potrebni, da kada izađete iz bioskopa budete nasmejani i ispunjeni pozitivnom energijom, rekao je Miloš Biković, gostujući u Beogradskoj hronici RTS-a.

U ovoj romantičnoj komediji publika će upoznati srdačnu i druželjubivu novinarku Ljubu, koju glumi harizmatična ruska glumica Kristina Asmus. Njoj se sve u životu odvija po planu: radi kao voditeljka na televiziji i ima uspešnog i bogatog verenika. Ali taj plan počinje da se ruši kada Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da obavi poziv sa telefona slučajnog prolaznika.

Taj prolaznik je, naravno, niko drugi nego Sergej (Miloš), čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Važna napomena: Sledeće nedelje ovaj film možete pogledati u okviru Ladies Night koji organizuje novosadska Arena Cineplexx, uz poklone za sve dame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arena Cineplex (@arena_cineplex)

Romantična komedija Hoću muža biće i zvezda programa #VečeZaDame u beogradskoj Kombank Dvorani 25. marta.

Uživajte u trejleru za film Hoću muža:

Pročitajte i… Šta da gledam: Srpski Da Vinčijev kod – film Ključ

PR