Ponosna mama – Sara Džesika Parker objavila fotografije sina

by | 3 novembra, 2020
Sara Džesika Parker

Sara Džesika Parker sa suprugom Metjuom Broderikom ima troje dece, a najstariji naslednik Džejms nedavno je proslavio punoletstvo. Tu priliku glumica je iskoristila da se priseti nekih lepih trenutaka koji su obeležili njegovo odrastanje.

Na slikama se vidi kako je Džejms odrastao okružen ljubavlju, a kao i sva deca, bio je sklon sitnim nestašlucima. (Pročitaj: Roditelji su joj Kim Besindžer i Alek Boldvin, a sami procenite koliko liči na njih)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Wilkie Broderick (@jwbr0derick) on

Džejson je rođen 2002, nakon čega je glumica vodila višegodišnju borbu da ponovo postane majka. Pošto u tome nije uspela, odlučila je da porodicu proširi uz pomoć surogat majke. Ta njena odluka naišla je na oštre kritike javnosti. (Pročitaj: Madonina ćerka ne bavi se pevanjem, ali pažnju javnosti uspešno privlači nekim drugim stvarima)

Bliznakinje koje je rodila surogat majka sada imaju jedanaest godina i, baš kao i njihov brat, odrastaju daleko od očiju javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Клиника «ЭКО» | Самара (@eco_samara) on

Sara Džesika Parker priželjkuje proširenje porodice

Glumica je svojevremeno govorila o želji da proširi svoj petočlani tim, ne isključujući mogućnost da se to desi usvajanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grazia Russia Team (@graziaedit) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images