Šta nam donosi april 2021: Najveći astro tranziti

U aprilu 2021. na zvezdanom nebu će biti i te kako burno, a kako će tranziti planeta uticati na nas, saznajte u nastavku.

by | mart 28, 2021

April 2021. je period kojeg će obeležiti položaji Marsa i Neptuna, ulazak Sunca u znak Bika, a Pluton kreće retrogradno u znak Jarca. A šta sve to znači i kako će koji položaj planeta uticati na nas?

Astro tranziti u aprilu 2021.

3. april: Merkur ulazi u znak Ovna

Ovaj položaj Merkura donosi impulsivnost, preteranu iskrenost, agresiju, tvrdoglavost i samopouzdanje. Savet je da u ovom periodu ipak saslušate i mišljenje drugih, jer niste uvek u pravu. Bićete veoma zainteresovani za intelektualne rasprave i debate, ali izbegavajte konflikte.

9. april: Mars u Blizancima pravi kvadrat s Neptunom u Ribama

U astrološkom smislu, “kvadrat” predstavlja aspekt u okviru kog su planete postavljene pod pravim uglom, tj. uglom od 90°. Energije dve planete direktno se suprotstavljaju i ne dozvoljavaju onoj drugoj da “teče”. Kvadrat Marsa i Neptuna donosi depresiju, manjak koncentracije, beg u svet mašte i nesigurnosti. Savet je da ne dozvolite da vas fantaziranje odvuče od stvarnih ciljeva.

Članak se nastavlja posle reklama

14. april: Venera ulazi u sazvežđe Bika

Ovaj položaj Venere nam donosi senzualnost, ženstvenost i emotivnu stabilnost. Takođe, možemo očekivati materijalno blagostanje. U partnerskim odnosima postoji opasnost od ljubomore i posesivnosti.

16. april: Sunce u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu

Kanališite energiju ka postizanju profesionalnih ciljeva. Ovaj položaj planeta donosi intenzitet, umor i prepotenciju, pa se čuvajte sukoba sa pojedincima koji su na višim pozicijama od vas.

19. april: Merkur ulazi u sazvežđe Bika

Usudite se da otkrijete nove načine razmišljanja u ovom periodu! Položaj Merkura nam donosi pragmatizam, logično razmišljanje, sigurnost u verbalnom izražavanju i dobru koncentraciju. Na ovaj dan i Sunce ulazi u Bika, te nam predstoji period realnosti, odlučnosti i ličnog razvoja. Koncentrišite se na svoje ciljeve! (Pročitajte i… Ljubav i astrologija: I vaša veza ima horoskopski znak!)

Članak se nastavlja posle reklama

23. april: Mars ulazi u znak Raka

Mars nam donosi unutrašnje borbe, emotivni disbalans, stres, agresivnost i osećaj krivice. Verujte najbližim ljudima oko sebe.

25. april: Saturn u Vodoliji pravi kvadrat s Venerom i Merkurom u Biku

Ovaj kvadrat donosi nam emotivno distanciranje, nepoverenje, sarkazam i pesimizam. Setite se da su greške deo učenja i budite strpljiviji.

Članak se nastavlja posle reklama

27. april: Pluton kreće retrogradno u znak Jarca

Retrogradan hod Plutona utiče na našu unutrašnju borbu između želje da sve ostane po starom i potrebe za novim i inovativnim rešenjima. Čuvajte se skrivenih neprijatelja, nagomilanog i potisnutog besa i fokusirajte se na poslovne ciljeve.

lepotaizdravlje.rsMargarita Balashova / iStock / Getty via Guliver