Tamara Dragičević krasi naslovnicu novembarskog izdanja Lepote i zdravlja, a evo kako je izgledalo snimanje

by | oktobar 20, 2020

Tamara Dragičević je naša zapažena pozorišna i filmska glumica, a uz to i posvećena supruga, majka dvoje male dece, sestra, ćerka i prijateljica… Nijedan njen dan nije isti, ali u svakom trenutku nastoji da održi vedar duh, pozitivne misli, dobar odnos sa samom sobom, ali i sa drugima

Iako veoma zauzeta ovih dana, budući da je trenutno angažovana na snimanju filmu o životu Tome Zdravkovića, u kojem glumi slavnu jugoslovensku pevačicu narodnih pesama i sevdalinki Silvanu Armenulić, Tamara Dragičević se rado odazvala našem pozivu, kao i izazovu da na trenutak zagazi u jednu drugu dimenziju.

Prema njenim rečima, sam odabir lokacije za našu rubriku bio je pun pogodak.

– Koristim svaki slobodan trenutak za beg iz grada, a naročito uživam u tome da s porodicom provodim vreme u prirodi – kaže Tamara.

Pasionirana ljubiteljka mode, ali ne i njena robinja, samouvereno je ponela svaki odevni komad koji smo s velikom pažnjom odabrali za potrebe ovog snimanja, želeći da simuliramo ono što je i njoj samoj najvažnije kada je moda u pitanju – udobnost (iliti komfort) i trendi look.

Ipak, na licu mesta saznali smo i da nije garderoba ono što je čini samouverenom.

– Najbolje se osećam u svojoj koži, tokom snimanja ali i u drugim prilikama, onda kada sam spontana i prirodna. Kada dopustim svom telu da slobodno pleše i izrazi svaku emociju koju oseća – iskrena je glumica. Osim toga, Tamara je od onih žena koje vole i da eksperimentišu kad je u pitanju fizički izgled i zaista uživa u svakoj transformaciji – i u poslu i u privatnom životu. Da je tako, potvrđuje i činjenica da je odnedavno plavuša.

– Oduvek su mi prijale promene, a naročito volim da menjam frizure – dužinu kose, ali i njenu boju, te sam rado prihvatila da se zarad uloge u filmu ofarbam. I Silvana je kroz svoju karijeru imala razne faze – od tamne kose, preko svetlosmeđe i riđe, pa sve do plave. Baš tako se i u filmu, kroz godine i periode njene karijere, menja i boja njene kose. Iako mi se dopada kako mi stoji ova boja – mislim da ću se nakon završetka snimanja vratiti u svoju prirodnu. Plava je dosta zahtevna za održavanje, a traži i dosta šminke.  

Kako izgleda jedan njen dan i šta sve u njega stane, čitajte u novembarskom izdanju magazina Lepota i zdravlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepota i Zdravlje (@lepotaizdravlje.rs) on

Tamara BogunovićMirko Tabašević, video JK media