Večeras nam stiže pun supermesec u Strelcu, a evo šta to zapravo znači!

by | 14 juna, 2022
supermesec u strelcu

Pun supermesec u Strelcu nam stiže večeras, a mi vam otkrivamo kako će on uticati na svakoga od nas.

Takozvani „jagoda“ Mesec, odnosno supermesec u Strelcu stiže 14. juna, a svoj najpuniji oblik imaće u 00:51 iza ponoći. Naziv potiče iz perioda kada su ljudi pratili prirodne pojave u svom okruženju. A tokom ovog perioda godine, sazreva bobičasto voće, pa otuda i naziv „jagoda“ Mesec.

Pun supermesec u Strelcu

U pitanju je prvi supermesec ove godine, što znači da je Mesec najbliži zemlji i izgledaće zaista veliko i grandiozno. Sigurno ste primetili već sinoć da je Mesec nešto veći, a takav će biti i večera, kao i sutra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spectacular Rival (@spec_rival)

Pun mesec u Strelcu donosi nam sjajan period za planiranje naredne avanture ili za postavljanje ciljeva kada je karijera u pitanju. Trenutno, nalazimo se u sezoni Blizanaca, što znači da je Mesec u suprotnom znaku Zodijaka- Strelcu

Ovaj položaj Meseca donosi nam pozitivan period prepun avantura. Nemojte se iznenaditi ukoliko baš ovih dana poželite da budete slobodni i da izađete iz zone komfora. I nemojte se plašiti rizika, jer će se sigurno isplatiti.

Tokom punog supermeseca, savetuje se da izdvojimo vreme za sebe i za brigu o sebi, kako na fizičkom, tako i na duhovnom nivou.

Čitajte više, napravite spa dan kod kuće i iskoristite vreme za reset duše i tela. Zastanite, razmislite o prethodnim koracima i fokusirajte se na svoje ciljeve i snove. U ovom periodu očekuje nas poseban nalet energije, a ideje koje nam budu stizale i te kako će biti blagorodne.

 

 

lepotaizdravlje.rsIsmed Syahrul/iStock/Getty Images Plus via Getty Images