Categories Psiha, Stil života

3 tipa prijateljica koje vam ne trebaju u životu

U životu je važno okružiti se dobrim ljudima. Prijateljstvo je jedno od najvećih životnih blaga, no nisu sva prijateljstva jednako dobra i potrebna. Upravo to važi za ova tri tipa prijateljica koje vam u životu ne trebaju.

1. Tračara
Ona zna baš sve o svakome, ali ne zna čuvati tajne. Druženje s takvom osobom može se činiti primamljivim jer ste onda i vi upoznati sa svakakvim informacijama, no velike su šanse da ni vaši razgovori neće ostati poverljivi.

2. Stalno se žali
Povremeno žaljenje prijateljici sasvim je normalno i jako je lijepo kada se obe osećate tako opušteno i možete se žaliti o baš svim problemima. No, ako je to jedina stvar koja vam je zajednička, vrijeme je da se okružite s drugim prijateljicama. Takva konstantna negativnost jako je iscrpljujuća i nepotrebna.

3. Konkurencija
Malo prijateljskog naticanja nikome neće naškoditi. Međutim, ako osoba od svega stvara konkurenciju i uvek mora dokazati da je bolja od vas, onda vam takva prijateljica nikako ne treba u životu. Koje prijateljice zalužuju da ostanu u vašem životu pročitajte na sledećoj strani:

 

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA