5 stvari koje o vama zna samo najbolja drugarica

by | 27 avgusta, 2019

Naravno da postoje stvari koje gotovo zadržavamo samo za sebe, ali postoji ta jedna osoba koja se izdvaja iz mase naših prijatelja, ona kojoj bismo rekli sve, priznali gotovo i najličnije stvari, a to je naša najbolja drugarica, ona jedna pred kojom nemamo baš nikakve tajne i koja nas poznaje bolje od ma koga drugog.

Psiholozi tvrde da svaka žena ima tu jednu drugaricu pred kojom nikada ne nosi maske i ne skriva svoja osećanja, pa njena prijateljica zna o njoj i najličnije pojedinosti.

Ona zna…

1. Kako reagujete na emotivne probleme

Bilo da je reč o neuzvraćenoj ljubavi, bračnim problemima ili ma čemu drugom, što tišti vaše srce, pred njom ćete biti otvorene i reći sve što vas muči, a uz to ćete spremno saslušati i poslušati njene savete, jer ona vas najbolje poznaje i nikada vas nije izneverila.

2. Sve tračeve

O, ko ne voli da razmeni sočan trač sa svojom najboljom drugaricom, ali vi znate da kada njoj ispričate nešto škakljivo, to ostaje između vas dve i nema bojazni da će priča, koja ne bi trebalo da procuri dalje ipak dospeti do svakoga.

3. Vaše nesigurnosti

Ona zna svaku vašu karakternu i fizičku nesigurnost, zna sa kojim svojim manama se borite i pomaže vam u toj borbi, podstičući vas da steknete samopouzdanje i naučite da uživate u sebi takvoj, kakva jeste.

4. Šta vas najviše nervira kod partnera

Niste onaj tip, koji će o svom dragom pričati na sve strane, posebno ne o njegovim manama, ali ona tačno zna svaku sitnicu, koja vas kod njega dovodi do ludila, jer nekom se morate požaliti, kad se nalazite na ivici nervnog sloma, zbog njegovih mana, koje nikako da se promene.

5. Vaše male grehe

Toliko dugo se poznajete i kroz toliko faza ste zajedno prošle i ona definitivno zna za sve vaše male i velike greške, čuva ih u tajnosti, ponekad vas podseti kako biste se zajedno nasmejale, ali nikad vam ne pridikuje i pokazuje savršeno razumevanje za vas, jer svi mi ponekad grešimo i u tome nema ničeg lošeg.

Foto: @marta_sierra

 

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.