Avantura ne može da čeka!

by | avgust 9, 2018

Leto je još uvek tu, dani su topli i sunčani. Predlažemo vam nekoliko načina kako da se osvežite i uzmete najbolje od avgusta. Kada se svi polako vraćaju sa odmora, isplanirajte neko fenomenalno putovanje sa drugaricama. Potražite neku last minute ponudu ili sami izaberite destinaciju.

U zavisnosti da li volite da se samo odmarate i sunčate, ili ipak preferirate aktivniji odmor – obilazak znamenitosti ili muzeja, ili možda kampovanje, upustite se u nezaboravnu letnju avanturu. Naoružajte se vodičima, spakujte najbolje letnje komade i omiljeno osveženje i srećan put! Kupite jedan nezaobilazan modni dodatak koji će vam potrajati nekoliko sezona. Vreme je popusta i verujemo da ćete naći nešto zanimljivo i povoljno.

Kreirajte vašu idealnu summer play listu: nešto što će vas opuštati na reci, moru, bazenu, dok šetate i odmarate. Probajte nešto što do sad nikad niste: na primer skijanje na vodi, jer leto je idealno za aktivnosti koje rashlađuju a u isto vreme održavaju telo u formi. Uvek sa sobom nosite omiljeno osveženje koje će vas rashladiti i po najvećoj vrućini. Srećom, tu su novi, fenomenalni neXt Joy ukusi: neXt Joy Limunana, idealna kombinacija osvežavajućeg limuna i nane, i neXt Joy Lubenada, neodoljiv miks limuna i sočne lubenice. Oba ukusa sada sa čak 30% manje kalorija.Iskoristite sunčane i tople dane za uživanje u osvežavajućim ukusima, jer avantura ne može da čeka.

Tagovi:

top