Kako tokom leta nositi odeću od kože

by | avgust 10, 2015
Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Mislite da je odeća od kože samo za zimu? Varate se. Iako sama pomisao na nošenje kože tokom leta izaziva osećaj vreline i znojenja, mnoge modne kuće poput Prade, Louis Vuittona, Proenza Schoulera upravo su za tople dane namenile komade od kože. Ovaj trend je malo “težak” za temperaturu od plus 30 stepeni, međutim, ako ga pažljivo stilizujete, dobićete šik look za večernje izlaske.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Dva statement kožna komada koji se moraju naći u plakaru svake mlade dame jesu kožna suknja i kožne pantalone. Bilo da je kratka, midi, pencil ili A-kroja, kožna suknja uz laganu bluzu i sandale sa visokom potpeticom, poput outfita manekenke Sarahe Ann Macklin, pokazaće svima da imate stila.

Još saveta pogledajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Kožne pantalone najčešće biramo u crnoj boji, a za leto ih kombinujte sa jednostavnim topovima i neupadljivim aksesoarima kao što to čini Rosie Huntington-Whiteley, dok za smelije dame tu je kožni kombinezon  ili neodoljivi kožni šortsevi koji najbolje pristaju uz trendi teksas košulje.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Za lude letnje žurke birajte haljine od kože. Bez obzira na to da li se odlučite za nežni model A-kroja, kakav je ponela glumica Kate Mara na premijeri filma “Fantastična četvorka”, seksi top haljinu ili model jednostavnog kroja, jedno je sigurno – bićete zvezda večeri.

Tagovi: