Kolekcija “Broadcasting” – modna priča za savremene biznis dame

by | novembar 21, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Dok u mlađim danima, većina žena stavlja kvantitet ispred kvaliteta i spremna je da određenu sumu novca u šopingu potroši na više jeftinijih stvari kako bi mogla često da menja i kombinuje garderobu, ulaskom u prve zrele godine i pojavom poslovnih izazova, treba da pazimo da je garderoba koju nosimo kvalitetna, jer ona može da ima veći uticaj nego što mislite.

Instagram/sindjelicmarija

Instagram/sindjelicmarija

Pravilan izbor garderobe igra presudnu ulogu ne samo u dobijanju posla, već i kasnije, za vreme poslovnih sastanaka, razgovora sa klijentima kao i tokom radnog dana u odnosu sa saradnicima i nadređenima. Zato, da biste na poslu izgledale šik, a sofisticirano moja preporuka jesu modeli Marije Sinđelić koje možete pronaći u modnom studiu “Dressing”, u Beogradu.

Iako mlada, ova kreatorka je odavno izgradila kvalitetan modni brend iza čijeg imena stoji sasvim novi pristup dizajnu. Već svojom prvom revijom 2004. godine na Belgrade Fashion Week-u i izložbom “Progres” skrenula je pažnju javnosti specifičnim osećajem za eleganciju i stil, koji je 2007. godine, kao jedini predstavnik iz Srbije, predstavila na Nedelji mode u Budimpešti, odakle počinje inostrana bajka.

Senzibilitet rada usmeren je na modele koji vrlo jasno ističu žensku figuru i namenjeni su ženama izražene individualnosti, koje svojim stilom prevazilaze parametre klasične modne konfekcije. Upravo je sa Marijom Sinđelić svedeni zimski komad – kaput doživeo vrhunac transformacije, postavši njen zaštitni znak.

Instagram/sindjelicmarija

Instagram/sindjelicmarija

Kao što ističe, radi se o odevnom predmetu složene konstrukcijske forme, koja pruža mogućnost kombinovanja različitih materijala i boja. Međutim, kreatorka se nije zadržala samo na jednom komadu, već vođena izazovom zahtevnog kombinovanja, mešavinu prirodnih materijala – svile i kašmira sa kožom prenela je i na sakoe, prsluke, pa čak i lagane bluze, po kojoj je i njen rad postao jedinstven i prepoznatljiv.

Na poslednjoj Nedelji mode u Beogradu Marija nas je iznova oduševila ispričavši modnu priču u kojoj će svaka dama sa stilom pronaći bar jedan komad po svom ukusu. Naziv kolekcija za jesen/zimu 2016/17. “Broadcasting” proizilazi iz ideje da svaka osoba emituje informacije i da je svačiji život film, a da se u njemu vidi prosečnost ili genijalnost.

Pročitajte i… Senzualno, seksi, romantično… Kakav nas donji veš čeka ove jeseni?

Inspirisana odelom kao najjačim oblikom neverbalne  komunikacije kreatorka je predstavila modele koji istovremeno odišu elegancijom i strogom, matematički preciznom formom koja je ogledalo duše i inteligencije.

Instagram/sindjelicmarija

Instagram/sindjelicmarija

– U mojim modelima žene se osećaju dodatno samouvereno i sigurno da mogu da emituju energiju koju žele u datom momentu. Jer sugestivnost i moć koju izražava stil jedne dame je, u stvari, najbitniji element savremene komunikacije – naglasila je Marija koja je veliki poštovalac estetike, matematika i komunikacije.

Haljine sa kožnim detaljima, seksipilne providne bluze, ženstveni prsluci oštrih linija, suknje punog kruga i mnogi drugi komadi od svile, vune, tvida i muslina u klasičnoj beloj, crnoj i sivoj, toploj zelenoj i veselog cvetnog printa čine najnoviju kolekciju, koju će svetska modna elita moći da vidi na Milan Fashion Week-u.

Foto: Kerry Curl, The Glass Pineapple

Foto: Kerry Curl, The Glass Pineapple

Da je Marija Sinđelić odavno stvorila ime na modnoj sceni koje traje više od 10 godina govore i editorijali u magazinima, saradnja sa kraljevskom porodicom Karađorđević i Alison Andrews, ćerkom Princeze Katarine Karađorđević, zatim sa voditeljkom Natašom Pavlović u emisiji “Šou snova”, pevačicom Anom Štajdohar u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, pijanistkinjom Marijom Popović.

Instagram/sindjelicmarija

Instagram/sindjelicmarija

Njene kreacije rado biraju neke od najlepših žena u Srbiji poput Marije Kilibarde, Jelisavete Orašanin, Jelene Gavrilović, Sandre Perović, Jelene Tomasević, kao i bussines dame u našoj zemlji i širom Evrope koje zahvaljujući Marijinim modelima postaju ultimativne ikone stila. Jer, jednom kada ponesete njen model, ostaćete joj lojalne zauvek!

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: