Cipele bez kojih nećete moći ove jeseni su…

by | septembar 7, 2015
Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Ako pitate bilo koju ženu šta najviše voli da kupuje, sigurna sam da će odgovoriti – cipele. Od nastanka prvih modela pre nove ere, potreba za njima ne prestaje. One danas ne služe samo za zaštitu stopala, već oslikavaju stil jedne dame i njen smisao za modu. Svake sezone kreatori nam donose nove modele i različite stilske transformacije već postojećih, pa se teško odlučujemo za kupovinu samo jednog para u novoj sezoni.

Foto: PR

Foto: PR

Dolazak jeseni nametnuo nam je nove trendove u obući – od klasičnih, elegantnih, preko retro i romantičnih sa karnerima, pa sve do modela sa resicama i nitnama. Izbor je veliki, a samim tim nameće se i večito pitanje u koji komad uložiti novac. Ako niste sigurne koje su must-have cipele ove sezone, budite bez brige jer za predstojeću sezonu ne treba puno novca – dovoljne su baletanke na vezivanje ili cipele sa nižom petom na vezivanje.

Tokom proleća i leta nosile su se sandale sa visokom petom na vezivanje, koju su nogu činile vitkijom, a svaki outfit elegantnim. A onda je modna kuća Aquazzura predstavila svoj model pod nazivom Christy – špicaste baletenke na vezivanje koje su postale hit među poznatim damama, blogerkama i svim trendseterkama. Vrlo brzo i druge modne kuće kao i high street brendovi Zara, H&M, Pull & Bear, Cortefiel, Stradivarius predstavili su svoje verzije popularnih Aquazzura baletanki.

Ove cipele idealne su za jesen jer se lako kombinuju uz svaki stajling – sa skinny ili boyfriend farmericama za casual stil, uz pencil suknju upotpuniće vaš poslovni look, dok uz elegantnu mini haljinu bićete šik u večernjem provodu.

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: