One su nove street style dive i njihovi Instagram profili postavljaju standarde!

by | novembar 14, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Instagram je odavno postao glavni izvor informisanja ljubitelja mode. Pored glavnih trendova sa profila modnih kuća, na njemu često možete naći i zanimljive odevne kombinacije koje vam mogu poslužite kao inspiracija za sopstveni stil. Naravno, vodeću ulogu u tome imaju modne blogerke i street style ikone. U moru već poznatih stižu nova imena koja, svakako, treba da zapratite na Instagramu, ako već niste.

1. Diletta Bonaiuti, @dilettabonaiuti

Znam, reći ćete još jedna Italijanka. Ali verujte mi, na skali od 1 do Jackie O, la bella ragazza Bonaiuti svojim ličnim modnim pečatom zaslužuje našu pažnju, naročito ako imate u vidu da je magazin Vogue svrstao među 6 modnih ikona današnjice. Krasi je posebna lepota, gracioznost i šarm koje karakterišu Monicu Bellucci, Sophiju Loren i Isabellu Rossellini, dok talentom za modu preti da zaseni čuvenu italijansku blogerku Chiaru Ferragni.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Karijeru u modnoj industriji započela je u American Apparel, gde je, po njenim rečima, naučila da eksperimentiše sa bojama stvarajući zanimljive autfite od osnovnih komada garderobe, dok je pravu pažnju modne elite kao i kritičara privukla tek poslom stiliste za poznati fashion concept store Luisa Via Roma.

Jednostavne, a savršene kombinacije sa akcentom na jednom komadu pružaju neizmernu inspiraciju damama širom sveta. Bilo da nosi trendi model lakovanog kaputa, statement čizme, ili pak plišani mantil i retro torbu sa resicama u stilu 80-ih i dašak 70-ih u vidu belih zvoncara i ešarpe sa tufnicama, Diletta Bonaiuti donosi šik look na sasvim novi način.

Pročitajte i… Vogue je presudio. Tvrde da je sa ovim ekstremno popularnim trendom zauvek gotovo

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Kliknite na sledeću stranicu…

2. Tina Leung, @tinaleung

Svedocimo smo sve većeg azijskog uticaja na modnu i beauty scenu. Poslednje otkriće sa tih prostora jeste stilistkinja i blogerka Tina Leung. Iako je upisala studije glume na Bristol Univerzitetu, želja za modom javila se kada se preselila u Njujork radi jednogodišnjeg školovanja na Fashion Institute of Technology gde je napravila prve korake pomažući brojnim stilistima. Nakon prvog samostalnog posla za magazin Prestige Hong Kong usledila su vodeća imena – Harper’s Bazaar, Marie Claire, Elle, L’Uomo Vogue, Tatler, Modern Weekly, kao i poznati brendovi Valentino, Loewe, Harvey Nichols, Georg Jensen i Tiffany and Co.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Da Tina Leung poseduje talenat za modu govori i činjenica da je američki Vogue upravo nju angažovao za priču o kineskom stilu i lepoti, a H&M Life za vodiča kroz omiljene kafiće i šoping mesta u Hong Kongu.

Na stalnoj relaciji Hong Kong – Pariz, ova mlada dama donosi nam jedinstveni spoj istoka i zapada koji se ogleda kako u njenom eklektičnom business stajlingu tako i u jedinstvenim frizurama. Ako volite kožu, zlato, vintage nakit i luksuzne komade, onda je pravi trenutak da zapratite Tine Leung na Instagramu ili čitate njen blog tinaloves.com.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

3. Sarah Ellen, @sarah3llen

Glumica, model, vbloger. Ko bi rekao da ima samo 18 godina! Prelepog lica, plave kose i krhke građe ova mlada zvezda rođena u Sidneju neodoljivo podseća na glumicu Margot Robbie. Sa preko 2,5 milion sledbenika na Facebooku, Instagramu i Twitteru, Saru Ellen mnogi nazivaju internet kraljicom. Pažnju javnosti privukla je pre pet godina postavivši na Youtube kratki šaljivi snimak “Eyebrow Dance” koji joj je otvorio vrata industrije zabave.
Popularnost na društvenim mrežama omogućila joj je ulazak u svet modelinga pa je ona danas zaštitno lice brendova Supre i Maybelline, kao i na glumačku scenu gde se našla rame uz rame sa čuvenim glumcima u seriji “Neighbours”.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Ako niste sigurne da upravo ova multitalentovana tinejdžerka zavređuje vašu pažnju, pogledajte njene stajlinge tokom poslednje Nedelje mode u Njujorku. Sigurna sam da će mnoge od vas poželeti da ih ponesu, a ja sa oduševljenjem čekam šta će nam novo ponuditi, jer njeno vreme tek dolazi!

Pročitajte i… Ovo su modni kiksevi koji se ne opraštaju, a žene ih redovno ponavljaju

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 29: Sarah Ellen wearing a white skirt and tshirt and Prada bag and white sneakers outside of Barbara Bui on September 29, 2016 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)

Foto: Guliver/Getty images

Tagovi: