Iz ugla fashion blogerke: Haljina koju prosto morate da imate

by | jun 10, 2015
Priredila: Tatjana Jovanović

Priredila: Tatjana Jovanović

U pravu su svi oni koji tvrde da u plakaru moramo imati komade garderobe kao što su, na primer, bela košulja, dobar džins, sako, crna kožna jakna ili mala crna haljina. Sa takvim stvarima, uz neophodne detalje, uvek smo u trendu i po potrebi elegantni ili sportsko elegantni.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Ono što bih dodala ovom spisku jeste uzana haljina do ispod kolena u nekoj od zemljanih boja. Bilo da volite ili ne čuvenu Kim Kardašijan, morate se složiti da u poslednje vreme zaista ume da izabere odlične kombinacije i veoma često je upravo jedna takva haljina na njoj. Rekla bih da je na neki način ona započela trend nošenja ovakvog modela.

Da li je bez rukava, kao dugačka atlet majica, sa kratkim, ¾ ili dugim rukavima , sa većim ili manjim izrezom zavisi od toga kako najviše volite da nosite. Ipak, kada su boje u pitanju birajte crnu, belu, bež, teget, maslinasto zelenu ili sivu. Uz ove boje možete dosta toga kombinovati, a i nisu previše upadljive, pa možete istu haljinu nositi mnogo puta i to svaki put na drugačiji način u zavisnosti od obuće i detalja koje dodate.

END_5908

Haljinu možete kombinovati sa štiklama, patikama, ravnim sandalama ili baletankama. Od gore možete nositi kožnu jaknu, ešarpu, teksas prsluk ili jednostavno ići samo u njoj. Dodajte upečatljiv detalj u vidu duže oglice, upadljive torbe ili naočara za sunce. Poenta je da je možete prilagoditi i prilici i svom stilu oblačenja, a da u svakom momentu izgledate potpuno šik!

Sigurna sam da ovaj model stoji gotovo svakoj građi i, iz ličnog iskustva, savršena je i za trudnice. Ukoliko ne možete da je pronađete u prodavnicama odeće prošetajte se do prodavnica materijala i potražite odgovarajući materijal sa elastinom. Ako vam krojačica sašije haljinu kako treba kupite materijal u još nekoliko boja. Verujte da će vam ova haljina postati jedna od omiljenih i jedna od odnih koje vam „idu uz sve” .

Tagovi: