Iz ugla fashion blogerke: Moj izbor kupaćih kostima

by | jun 2, 2016
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Ukoliko ste ispratili moja prethodna dva posta, shvatili ste da u junu idem na more. Samim tim, pripreme se uveliko zahuktavaju, a ono što je važno svakoj od nas jeste da pronađemo odgovarajuće kupaće kostime i asesoare. Potraga teče i dalje, ali rekla bih da sam većinu pripremila na vreme. U videu možete pogledati malu kolekciju koja vam možda pruži inspiraciju da i sami pronađete ono što vam je potrebno.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ipak, pre toga, želela bih da vam prenesem nekoliko saveta u vezi sa kupaćim kostimima.
Naime, znate i sami da se pre kupovine kupaći mora isprobati. Uvek je bolje da bude uži, nego širi jer će se svakako raširiti od vode i neće vam lepo stajati. Dakle, birajte model koji je baš potpuno uz telo.

Nemojte robovati trendovima i odlučite se za modele koji će istaći vase obline na najbolji način. Jednostavno, znate i sami kakve su vam grudi, kakav vam je stomak, ali i struk.
Ne dozvolite da vas neki model „slepi“ ili proširi.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Takođe, ukoliko volite bele kupaće kostime, radije kupite kvalitetniji, jer je bela boja vrlo osetljiva kada je reč o izlasku iz vode, a ne želite da se nešto providi, zar ne?

Izbor je veliki, pa odvojite vreme da pronađete onaj kupaći kojim ćete biti prezadovoljni.
Osim toga, ukoliko je u pitanju dvodelni kupaći, kupujte odvojeno kada su veličine u pitanju, a možete se poigrati i različitim printovima.

Pogledajte u videu koji je moj izbor!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: