Iz ugla fashion blogerke: Proizvodi koje koristim na letovanju

by | jun 30, 2016
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Moram priznati da sam na ovom letovanju koristila najmanje proizvoda do sada! Praktikujem natural look, dakle, nema šminkanja uveče, samo nega, a preko dana se štitim od sunca. Ipak sve što koristim vrlo mi prija i svakako preporučujem. Detaljnije o tome ćete sigurno imati priliku da vidite u nekom od videa, a za sada vam predstavljam mali „tizer“ u vidu fotografije.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Članak se nastavlja posle reklama

Počinjem sa dnevnom negom. Prvi put sam probala Carroten Wet Skin Fresh Mist sredstvo za zaštitu od sunca. Izabrala sam da bude proizvod u spreju zbog lakšeg nanošenja, prijatnog je mirisa koji osvežava telo, ne lepi se i, evo, nakon devet dana na moru mogu da potvrdim da nisam izgorela. UVA i UVB zastita se podrazumeva i, što je najvažnije, proizvod je vodootporan. Dakle, štiti me u vodi, ali čim bih izašla iz vode nanela bih novi sloj.

Faktor 30 za telo je za mene bio sasvim dovoljan, a za lice sam koristila jači faktor.
Prošle godine sam se oduševila Collistar proizvodima, a ovog puta sam po preporuci kupila Collistar Sun Stick SPF 50+. Odličan i vrlo praktičan proizvod kada su nanošenje, ali i nošenje u pitanju. Naime, nosim ga i u gradu u tašni kako bih uvek nanela malo na jagodice, čelo, nos i usne. Niko ne želi bore od sunca, zar ne? Vrlo se lepo razmazuje i zaista u potpunosti štiti lice bez bojazni da ćete ostati bez preplanule boje.

Kako, verovali ili ne, nijednom nisam pokvasila kosu u moru, pakovanje za kosu koje bih inače nosila na vlažnoj kosi, ali i sprej za zaštitu od sunca nisam koristila. Samim tim, samo sam jednom oprala kosu šamponom – dakle, zbogom fenu i feniranju na ovom odmoru! Sigurna sam da će mi kosa biti zahvalna!

Članak se nastavlja posle reklama

Tokom večeri, ali i vremena provedenog van plaže, ne mogu bez Avene termalne vode. Ona je moja topla preporuka za čitavo leto. Bilo kakva iritacija ili crvenilo vrlo brzo se umire, a da ne govorim o instant hidrataciji i osvežavanju.

Iako sam ponela letnje boje sjajeva za usne, koristila sam samo odličan Sephora balzam, a umesto parfema The Body Shop Coconut Body Mist. Prvi put umesto parfema korisim mirišljavi sprej za telo i oduševljena sam. Jednostavno je idealan za leto! Miriše najviše na kokos, ali je vrlo svež i prijatan miris koji se prilično dugo zadržava na telu.

Članak se nastavlja posle reklama

Da ne zaboravim, nakon tuširanja veoma je važno nahraniti kozu kako bi se regenerisala od sunca, ali i da bi se boja duže zadržala. Moj izbor je The Body Shop Shea Body Butter. Predivan miris, ali i dugotrajna hidratacija, mekoća i svilenkast osećaj na koži moj su favorit u svakom slučaju i zaista obožavam njihove proizvode.

Na kraju, na noktima na rukama uz leto i more najlepše mi se slagala divna, pastelna boja Sephora laka za nokte. Žuto, sunčano, veselo, otkačeno…

Članak se nastavlja posle reklama

Naredne nedelje ću se potruditi da vidite i utiske sa letovanja u video formatu, a do tada uživajte ili na letovanju, ili u pripremama za odmor!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: