Praktični hair trend: Zašto ga ne biste kopirale?! (Ja jesam!)

by | avgust 8, 2012

Jasmina Ubiparip, izvršna urednice

O

duševim se kad zapazim fantastičan detalj na fotografijama sa modnih pista za koji shvatim da je zapravo vrlo praktičan i primenljiv. I ne košta ništa jer možete i same da ga oblikujete.

Frizure prikazane na modnoj reviji Rochas (F/W 2012/13), sa prednjim delom kose začešljanim unazad, definitivno su one koje možete nositi ceo dan, bez straha da će nakon pola sata nošenja frizura izgledati kao pokisla.

Naravno, svoje „otkriće“ morala sam odmah jutros da isprobam, međutim, samo sam podigla gornji deo kose, a donji ostavila pušten – nisam ga vezivala u rep. Evo, nešto poput ove frizure sa revije Versus. I, široki prednji pramen zakačila sam šnalom na temenu.

Ali…

Da se opet vratim na Rochas frizure koje su me prve oduševile. Kad sam pažljivije pogledala fotografije, primetila sam da su hair stilisti, dok su oblikovali frizuru, zakačili šnalu i prednji deo kose bogato namazali gelom. Zatim su vezali rep i sačekali da se gel osuši, a nakon toga – skinuli šnalu!

Na fotkama sa revije lepo se vidi da šnale nema a frizura iz profila izgleda predivno, sa bogatim volumenom. Sutra ću isporbati i ovu drugu verziju – ako budete imale pitanja u vezi sa postupkom pravljenja frizure (tj. da li mi je uspelo ili ne) – pišite!

Tagovi: