Street style: Moda za dame na teenage način

by | maj 10, 2018

Tinejdžerke se ponekad probude u nama. Ma, gotovo svaki put kada obujemo starke, obučemo kombinezon ili samo dodamo neki neobavezan aksesoar u vidu rančića ili mašnice u kosi. Koliko često se osećate poletno tokom proleća?

Predstavljamo vam četiri kombinacije naše četiri trendseterke uz koje ćete se sasvim sigurno osećati mnogo, mnogo mlađe i lepršavije.

FOTO: Hristina Mladenović

Članak se nastavlja posle reklama

Jelena je devojka pahuljaste nežnosti i lepote, pa joj stoga i bela boja fenomenalno pristaje! Ova kombinacija može biti ispraćena u patikicama, baletankama, rimljankama ili pak salonkama.

Marijin stil potpuno oslikava naslov današnje Street style rubrike. Ona je dama koja gotovo u svakoj svojoj kombinaciji prikaže svoj teenage bunt, a ovde je to uradila uparivši elegantna sako sa starkama iste nijanse. Volimo njen stil, a volećete ga i vi, stoga je obavezno zapatite na instagramu!

Članak se nastavlja posle reklama

Pre nego pogledate još dve odevne kombinacije, pročitajte i… Street style: Stajling devojaka iz Nice kao inspiracija

Članak se nastavlja posle reklama

Dragana, bloger i devojka od stila, pokazala nam je kako kombinuje kombinezon, kao must have komad za predstojeće leto i štikle niske, pune pete. Tu je i šešir u mornarskim nijansama, da prizove leto što pre!

Članak se nastavlja posle reklama

I za kraj, meni omiljena kombinacija iz ove nedelje! Matea nas je potpuno oduševila odabirom štikli, a heklani modeli majica i kraćih topova će se sve više nositi na ulicama svih gradova.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Street style: Visoke potpetice ili ne?