Trend seter

by | februar 20, 2013

Popularniji od irskog setera…

Čekanju je kraj! Nakon neviđene tizer kampanje za brendiranje mog novog projekta, koji slobodno možemo nazvati i event, došao je trenutak da objavim svoj plan uspeha na fešn (blog) sceni Srbije.

Nisam talentovan da kreiram, ali sam odličan da biram. Delim modne savete i (ovo je onaj deo koji moj pristup čini autentičnim) VRAĆAM STVARI U MODU! Da, dobro ste pročitale. Fokusiraću se na izazivanje i forsiranje povratka nekada modernih stvari u trend.

Ima li tužnije scene od punjenja najlon džaka stvarima koje su izašle iz mode? Nekada su skupo plaćene, a danas toliko jadno izgledaju da te je sramota da ih uvrstiš i u paket pomoći beskućnicima. Tome je kraj! Odlučio sam da im udahnem novi život.

Pre dve godine pokušao sam da vratim u modu „koledžicu“. I donekle sam uspeo. Ipak, to nije bila sasvim moja zasluga pa ne mogu sebi da pripišem taj priličan uspeh. A i „koledžice“ su realno cool pa ih je lako vratiti u modu.

Zato ću ja da se bavim stvarima koje te je sramota da priznaš da si ikad nosio/la i udaraš se polovinom cigle u glavu ne bi li sećanje ispalo kroz uši ili nos i nestalo.

Drage moje, ovog meseca u modu vraćamo: Sebađo cipele, „brodarice“, Levi’s 509 (one šljampave) i Replay farmerice sa „onim belim“ što izgleda kao da ti vire gaće. Hipsterskije nastrojene među vama mogle bi da pokušaju da vrate u modu plastične cucle nanizane na kanap i okačene oko vrata.

Eto, to vam je prvi fešn-trend-zadatak. Napred! Hrabro i bez blama!

Tagovi: