Categories Horoskop

Merkur u Strelcu do 29.12. Vreme je za optimizam!

Merkur je u Strelcu do 29.12. i vreme je da se oraspoložimo, sa obzirom na to da je Srelac znak optimizma, pozitivnog stava. Takođe, Strelac je i filozofija, pa će mnogi iznositi životne stavove…

Jupiter, kao vladar ovog Merkura preselio se u znak Jarca, što će ipak, ispod ovog optimizma, dati dozu ozbiljnosti i brige za lični status. Iako će planovi biti veliki, kao i obećanja, realizovanje istih neće ispuniti očekivanja.
Merkur u Strelcu nije usamljen na nebu, pravi i aspekte tokom svog boravka u ovom znaku. Sve vreme će praviti kvadrat sa Neptunom u Ribama, a od 19.-21. decembra ovaj apekt ima najjači uticaj.

Dezinformacije, loša komunikacija ali i pogrešan utisak, razumevanje sa lične strane. Obavezno povedite računa o pošti, porukama jer će sigurno dolaziti do zabune. Moguć je gubitak novca Ili kašnjenje prihoda, isporuka. Ne uzimajte sve zdravo za gotovo, već sačekajte da se slika razbistri.

Venera je u Jarcu, u društvu Jupitera, Ketua, Saturna i Plutona. Kočnica na emotivnom planu, između 12.i 14.decembra. Želja za osamom je sada najizraženija.

Ljubavni odnosi prolaze kroz lekcije koje će se u vremenu pokazati kao dobar put ka sreći, u zavisnosti od kvaliteta odnosa. Druga polovina meseca donosi rasterećenje i vedrije dane. Strpite se.

Piše: astrolog Helena Cupać

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA