10 saveta da privučete ljubav

by | maj 18, 2009

Osobe koje praktikuju feng šui kunu se da je najbolji način za privlačenje ljubavi dobar raspored u domu. Uz pomoć naših malih saveta privucite ljubav ili zadržite dugu vezu i osvežite strasti…

 

Članak se nastavlja posle reklama

Lepota i Zdravlje - Feng Shui - 10 saveta da privučete ljubav

Zamenite slike

Umetnost ima veliki uticaj na našu podsvest. Ukoliko ste okruženi slikama, fotografijama ili skulpturama solo osoba, postepeno ćete se prolagoditi toj viziji, pa ćete i u svoj život privući samoću. Ali, ukoliko ih zamenite slikama srećnih parova, ne samo da ćete privući ljubav, nego ćete i ojačati postojeću vezu.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Raspored sedenja

Članak se nastavlja posle reklama

Vodite računa da stolice, kaučeve i fotelje razmestite tako da su okrenuti jedni ka drugima. Izbegavajte da sedite u fotelji kada ste sami kod kuće jer to šalje poruku da ste dovoljni sami sebi. Umesto toga, uvek sedite na kauč ili na dvosed i – zamislite voljenu osobu kako sedi pored vas.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Televizor „ubija“ romantiku

Ništa ne ubija romantiku kao kasno noćno gledanje televizora. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte da čitate ljubavnu poeziju ili roman u krevetu. Na taj način vaša podsvest će kreirati virtualni ljubavni magnet.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Seksi posteljina

Stari jastuk s najobičnijim ili detinjastim motivima neće učiniti vaš seksualni život nimalo zanimljivim. Umesto toga, kupite svilene ili satenske jastučnice, plahte i prekrivače – oni će da privuku strast u vezu.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

Što manji, to bolji krevet

Spavanje na velikom krevetu neće podstaći strast. Ukoliko želite, pronaći ćete ljubav svog života, a ako imate ogroman krevet, moraćete da ga zamenite manjim. Ako niste u mogućnosti, makar ubacite jastučiće koji će bar malo umanjiti slobodan prostor u krevetu.


Članak se nastavlja posle reklama

Pripremite se za društvo

Ako živite sami, ostavite nešto slobodnog prostora u ormaru – na taj način privlačite društvo. Dobar metod je i da uvek u čaši držite dve četkice za zube, dva peškirića na vešalici jer time pokazujete volju i za deljenjem intimnih stvari.

 

Spavaća soba

Vaša spavaća soba predstavlja epicentar vašeg ljubavnog života. Stoga, poslednja stvar koju treba da imate u njoj jeste fotografija vaših roditelja.
Dečji umetnički radovi i igračke takođe će da unazade vaš ljubavni život. Poštujte odnose sa porodicom, ali na mestima prikladnijim od vaše spavaće sobe.

 

Odmaknite krevet od zida

Ako je vaš prilaz krevetu samo sa jedne strane, sprečavate svaku šansu za upliv ljubavi u vaš život. Razmestite krevet tako da ima dovoljno mesta za prolazak oko njega sa svih strana, a ako to nije moguće, onda makar neka vam je zaglavlje do zida. I pre nego što uspete da obiđete oko njega, u krevet će ušetati ljubav.

 

Ljubavni kutak
Po feng šuiju svaka prostorija podeljena je na devet kvadrata. Najudaljeniji desni ugao (gledajući od ulaznih vrata) poznat je kao kvadrat ljubavi. Stoga, učinite to mesto posebnim tako što ćete tu da postavite lampe, figurice (uvek u paru), te slike zaljubljenih ili parfemčiće.

 

Kakva boja – takva veza

Tople boje poput ružičaste ili crvene značajno će da „ožive“ vaš ljubavni život. Nežnije nijanse poput rozikaste, koralne i druge pastelne nijanse privući će nežnog partnera, dok će tamnije, poput narandžasto-crvene i bordo, privući strastvenu osobu.

 

 

Tagovi: