Kako trošiti i štedeti u isto vreme!

by | jul 10, 2009

Leto je posebno izazovan period za sve koji vole da kupuju – u vreme godišnjih odmora ljudi imaju više vremena, a na svakom koraku ih čekaju razna sniženja. Takođe, mnogi koriste ovaj period da bi napravili planove za jesen, isplanirali svoj budžet i nove kupovine.

 

lepota i zdravlje

Članak se nastavlja posle reklama

DUGAČAK SPISAK ŽELJA

Možda vam je teško da se odlučite između nekoliko destinacija na kojima biste rado proveli odmor?
Ili razgledate prodavnice premišljajući se da li je konačno stiglo vreme za kupovinu novog nameštaja, kućnih aparata i ostalih predmeta koji su potrebni vašoj porodici, a koju već izvesno vreme odlažete?
Ako su vam deca školskog uzrasta, neophodno je da ih spremite za početak nove školske godine…
Sigurno postoji neka stvar, koju već dugo vreme priželjkujete, ali nikako da se odlučite da je sebi priuštite. Kao i većina žena, želite da uživate u kupovini, a da izbegnete brigu o dodatnim troškovima.

KREDIT BEZ KAMATE

Članak se nastavlja posle reklama

Upravo iz tog razloga, Eurobanka je ponudila svojim vernim klijentima mogućnosti letnje kupovine karticama bez kamate, nudeći istovremeno savete kako pravilno da koriste svoju karticu i uživaju u kupovini. Da biste iskoristili sve čari letnjeg osveženja vašeg budžeta, dovoljno je da koristite neku od kreditnih kartica iz ponude Eurobanke, bez obzira da li je to Visa, MasterCard ili EuroLine Dina kartica. Tokom perioda od 1. jula do 31. avgusta, omogućeno vam je da sva plaćanja roba i usluga, podizanje novca sa bankomata ili sa blagajni filijala ove banke obavljate karticama Eurobank EFG i da budete oslobođeni kamate na potrošena sredstva do čak tri meseca od datuma transakcije.

Tagovi: