Plavuše prelaze u crnke zbog karijere!

by | maj 12, 2009


lepota i zdravlje skarlet johanson plavusa


U borbi za ravnopravnost na radnom mestu, žene su spremne da se odreknu svega, a kako svedoče poslednja istraživanja, čak i da prestanu da budu plavuše! Naime, masovno prefarbavanje počelo je nakon što je utvrđeno da čak 62 odsto ljudi brinete na poslu shvata daleko ozbiljnije nego plavuše. I zanosna Skarlet Johanson nedavno je postala tamnokosa, navodno da bi je reditelji shvatali malo ozbiljnije, a ne kao seksi zavodnicu!

Ako je verovati statistici, zbog straha da ne izgube radno mesto, u poslednje vreme je svaka treća plavuša obojila kosu u smeđe, a istraživanje na 2500 ispitanica pokazalo je da su kolege odmah potom počele da ih doživljavaju kao inteligentnije. Čak 38 posto bivših plavuša veruje da su zbog boje kose stagnirale u karijeri, a više od četvrtine njih kaže da su ubrzo nakon farbanja bile unapređene.
Pa vi sad vidite drage plavuše: da li biste više volele da se dobro zabavljate ili da imate uspešnu karijeru? Naravno, najbolje bi bilo i jedno i drugo. Pri tom, podrazumeva se da su predrasude na osnovu boje kose totalna glupost! Ali brojke, su brojke…

Članak se nastavlja posle reklama
lepota i zdravlje skarlet johanson plavusa

Tagovi: