Sanjale ste bivšeg? Evo, šta vam podsvest poručuje

by | 20 jula, 2015

Mogli biste da budete u potrazi za nekim ko ima istu ličnost kao osoba koja vam je bila ljubav pre, ali koja nije bila idealan partner za vas

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Kada sanjate svoju bivšu ljubav to znači da nesvesni um pokušava da vas upozori i da vam lekciju pružajući san kao primer.

Mogli biste da budete u potrazi za nekim ko ima istu ličnost kao osoba koja vam je bila ljubav pre, ali koja nije bila idealan partner za vas. To znači da ćete imati vezu sa nekim ko će jednostavno ponoviti greške vašeg bivšeg dečka ili devojke.

Na primer, ako ste skloni da se olako zaljubljujete u lepe muškarce, svakako ćete imati mnogo obmane, jer su oni previše sujetni i sebični. Morate da tražite nekoga ko će vas poštovati, umesto da vas vara kao vaš bivši.
Ako vidite u snu dečka kojeg ste imali pre mnogo vremena, ovo se dešava jer nesvesni um vas podseća na nesrećne okolnosti iz prethodne veze. Vaš san vas upozorava da ako ponovo budete s nekim ko izgleda kao vaš bivši nećete se usrećiti.

Međutim, ako ste nedavno raskinuli, velike su šanse da još uvek volite svog bivšeg dečka iako ste ljuti. U tom slučaju, vi ste sanjali o njemu, jer nesvesni um vam pokazuje da još niste prevazišli svoja osećanja u vezi sa razdvajanjem.

Možete imati snove o svom starom partneru, ako ste ostavili njega ili nju jer ste bili privučeni nekim ko je samo učinio da patite. U ovom slučaju, nesvesni um vam šalje poruke da je vaš bivši bio prava osoba za vas, a ne muškarac koji vas trenutno privlači. Ovo je atraktivnost koja će nestati kada shvatite ko su oni zaista.

Trebalo bi da naučite kako da prevedete svoje snove na osnovu naučnog metoda tumačenja snova da bi otkrili koji je tačno vaš slučaj, i onda morate da pratite uputstva nesvesnog sa preciznošću.

Nesvesni um će vam pomoći da pronađete sreću sa pravom osobom umesto ponavljanja stare greške, ili umesto gubljenja savršene ljubavi, jer ste bili površni u potrazi za pravim partnerom i vaši napori su uzaludni.

Tagovi: