Štednja u Banca Intesa: Na sigurnoj strani

by | maj 11, 2009

lepota i zdravlje banka intesa stednja


Ukoliko ste od onih koji vole uvek da misle u napred i planiraju svoju budućnost sigurno uspevate da i u današnje vreme sačuvate nešto novca sa strane. U tom slučaju štednja u Banca Intesa je dobro rešenje za siguran rast vašeg novca.

Oročite svoju štednju do kraja godine po stimulativnim kamatnim stopama za kraća oročenja, čak i za manje uloge i bićete u prilici da iskoristite i prednosti oslobađanja od poreza na dohodak građana. Nemojte da brinte ako vam slučajno u oročenom periodu zatreba nešto od „novca sa strane“ jer Banca Intesa omogućava da u periodu od početka maja do kraja decembra 2009. godine jednokratno podignete 20 odsto uloga pre isteka roka oročenja bez korekcije ugovorene kamatne stope i naplate naknade za prevremeno razoročenje.
Osim toga, uz sve uloge preko 3.000 evra oročene na period od 6 i više meseci dobija se American Express Green kreditna kartica bez obaveze plaćanja članarine u prvoj godini korišćenja, plus poklon Europ Assistance kartica putnog zdravstvenog osiguranja koje je potrebno prilikom pribavljanja viza i putovanja a, koje važi na teritoriji celog sveta.

Tagovi: