Pikantna salata

by | 2 juna, 2011

  • 1 glavica karfiola srednje veličine
  • 300 g praške šunke
  • 5 jaja
  • 3 kisela krastavca
  • 200 g majoneza
  • 4 dl pavlake
  • so, biber

1. Karfiol očistiti i obariti u slanoj vodi, a potom ga sitno iseckati.
2. Prašku šunku i kisele krastavce iseći na kockice.
3. Jaja obariti i izrendati na krupno rende.
4. U većoj posudi sjediniti karfiol, prašku šunku, kisele krastavce i jaja. Dodati mešavinu majoneza i pavlake, začiniti po ukusu i polako promešati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.