Categories Zvezde

Izgleda da Adrijana Lima ima novog dečka i on je skoro pa savršen muškarac!

U svetskim medijima odjeknula je vest da Adrijana Lima “šeta” novog frajera! I ako je verovati ovim natpisima, priznajemo da je manekenka “ulovila” vrhunskog muškarca.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Naime, 35-godišnja Brazilka je tokom Olimpijskih Igara boravila u Riju kao deo tima televizijske kuće En-Bi-Si, koja je izveštavala sa sportskih arena, a upravo tada sevnule su varnice između nje i Rajana Sikresta.

Sikrest je popularni brazilski voditelj, a kada smo videli kako izgleda – jasno nam je čime je osvojio Limu! Visok, zgodan, atraktivan, sjajno obučen i veoam harizmatičan, priznaćete!

Pročitajte i… Ćerka Sindi Kraford je njena slika i prilika. Ali, čekajte tek da vidite sina!

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

Glasine da su zajedno podgrejala je i činjenica da su pre nekoliko dana viđeni na romantičnoj večeri u Njujorku, ali je javnost “zagolicala” i Adrijanin komentar na Instagramu u kom je Rajana nazvala “zgodnim i šarmantnim”. 

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Sikrest je domaćin “Američkog idola” i producent rijalitija “U korak sa Kardašijanovima”, a u svojoj ljubavnoj prošlosti ima poduži spisak poznatih lepotica, između ostalih i Džulijan Hog, Paulinom Rubio, Dominik Pjek, Šajnom Tejlor…

Pročitajte i… Ovako izgleda jedan prosečan dan Điđi Hadid. I nećete verovati šta radi u 9!

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA