Rijana otvoreno o ljubavi: Mislila sam da ću da promenim Krisa Brauna

by | 7 oktobra, 2015

Rijana se na Kubi fotografisala za Vanity Fair i progovorila veoma emotivno o svom ljubavnom statusu, ali i o Kris Braunu.

Foto: Instagram/vanityfair

Foto: Instagram/vanityfair

Predivne i seksi fotografije, u prepoznatljivom Rijaninom stilu, odaju samouverenu ženu, koja, čini se iz intervjua, i nije baš takva. Rijana je rekla u intervjuu da je takođe ranjiva, ponekad usamljena, ali da nije devojka koja svake večeri spava sa drugim muškarcem, iako to u medijima tako deluje.

Brinuću se o njemu dok ne umrem„, rekla je Rijana o Krisu. „Mi nismo prijatelji, ali nismo ni neprijatelji. Nismo mnogo povezani trenutno.

O trenutku kada su se pomirili, pre par godina, a Rijana tvrdi da je to bila njena poslednja veza, kaže: „Bila sam ta devojka. Ta devojka koja oseća da je toliko boli što taj odnos su neki ljudi možda jači izgradili od drugih. Možda sam ja jedna od onih koji su rođeni da trpe sr*** kao što je ovo.

Dodala je kako je mislila da će ga promeniti i da će joj njihov odnos pomoći u drugim odnosima sa ljudima koji su preživeli slične uvredljive situacije. Ipak, smeta joj što je ona služi kao poster za porodično nasilje.

Nikada neću razumeti zašto se žrtva kažnjava sve više i više„, rekla je Rijana.

A photo posted by Vanity Fair (@vanityfair) on

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.