Superslatka tajna lepote vojvotkinje od Kembridža

by | februar 21, 2017

Ne možemo a da ne zavidimo princezi Kejt Midlton, jer, iako se uvek u javnosti pojavljuje sa vrlo diksretnom šminkom, njena koža izgleda savršeno blistavo. I sad verovatno pretpostavljate da tajna njene lepote leži u preskupim kozmetičkim preparatima, a istina je izgleda sasvim suprotna. Kejtin tajni sastojak lepote je vrlo, vrlo sladak i dostupan – nesvesno je otkrila kozmetičarka koja brine o tome da ten vojvotkinje od Kembridža uvek bude perfektan.

Tajna Kejtine lepote, po svemu sudeći, krije se u maski od, ni manje ni više, nutele! Da, da, dobro ste pročitali. Gostujući u jednoj emisiji, Debora Mičel, žena koja je bila zadužena da princezina koža i na dan venčanja, ali i na nedavno održanoj ceremoniji dodele nagrada Bafta, izgleda savršeno, otkrila je koja je maska iz kućne radinosti najdelotvornija, kad je u pitanju nega kože. To je upravo maska od nutele, šećera i balzama za usne, koja se zapravo kao piling nanese na celo lice.

Debora nije želela da imenuje klijentkinje koje koriste ovaj njen slatki „izum“, ali s obzirom na to da vodi računa o Kejtinoj lepoti, možemo da pretpostavimo da masku od nutele koristi i lepa supruga britanskog princa Vilijama. Debora radi i sa Viktorijom Bekam i Gvinet Paltrou, pa ne bi čudilo da je nutela i njihov tajni adut fenomenalnog izgleda kože.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i … Lejdi Gaga i njen nesvakidašnji način pripreme za zahtevne nastupe

Tagovi: