3 muška postupka koja pokazuju da on ne vara

by | 10 avgusta, 2019

Sklonost muškaraca ka flertu i prevari polako dobija razmere mita, a čini se da se žene veoma retko osvrću iza sebe i u svojoj vezi ne vide jasne znakove partnerovog nezadovoljstva i sitne nagoveštaje prevare. Muškarci se, po mišljenju psihologa, na prevaru najčešće odlučuju u onim trenucima, kada u vezi ne dobijaju potrebnu ljubav i pažnju.

Prevara vas može poraziti i slomiti, ali u neku ruku, možda ste je i same izazvale, ako ste zanemarlie svog partnera. Pa ipak, ako već na početku dobro upoznate osobu sa kojom ste, po njegovom ponašanju uvidećete da pored sebe imate iskrenu osobu, koja prevaru smatra niskom i koja će uvek iskreno i otvoreno pričati o svemu što vam se u vezi dešava.

Iskren je prema tebi

On nikada ništa ne prećutkuje. Počev od sitnica pa do krupnih stvari, vaš partner o svemu otvoreno i iskreno razgovara sa vama. On je bez dlake na jeziku i smatra da ćete sve probleme u vezi rešiti jedino razgovorom i uzajamnim trudom i razumevanjem.

Obaveštava te o svemu

On nije jedan od onih, koga svako malo morate pitati gde je i šta radi. Ima običaj da vam piše kratka obaveštenja, kako biste uvek znali šta mu se u danu dešava. Za njega je to način da postanete bliskiji, a za vas jasan dokaz vernosti.

Ne održava kontakt s bivšim devojkama

Za njega je prošlost zaboravljena i uživa u sadašnjosti. On ne komunicira sa bivšim devojkama i na taj način vas štiti od onog svima dobor poznatog pitanja: „A šta ako?“.

Ako u svom partneru prepoznajete ove osobine, prava ste srećnica, jer imate muškarca, za koga nema sumnje da je iskren i da ste vi njegov prioritet.

Foto: @authenticlovepresets

Mikro-prevara: Da li ste skloni ovoj vrsti prevare?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.