L&Z i ”Ušće Shopping Center” vas pozivaju na Coffee talk + poklon

by | mart 2, 2018

Drage naše čitateljke, magazin ”Lepota i zdravlje” i ”Ušće Shoppping Center“ na Dan žena, 8. marta, organizuju ”Izložbu izuzetnih žena“, u okviru koje će se naći 10 naših savremenica koje su svojim radom i angažovanjima, svaka u svojoj oblasti (medicina, sport, film, muzika, moda), doprinele društvu.

U izložbi će učestvovati neurohirurg Danica Grujičić, književnica Mirjana Bobić Mojsilović, poverenica za zaštitu rodne ravnopravnosti Brankica Janković, vlasnica modne agencije ”Models Scouting Office” Jelena Ivanović Tomašević, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Branka Radmanović, džez pevačica Lena Kovačević,  košarkaški trener Marina Maljković, stonoteniserka Borislava Perić-Ranković, košarkašica Nataša Kovačević i kreatorka Ana Ljubinović.

Izložba se otvara u 18 sati u Coffee Roomu u ”Ušće Shopping Centeru“, kad ćete biti u prilici da pogledate kompletnu izložbu, ali i da prisustvujete razgovoru uz kafu na temu ”Kako razmišljaju savremenice“, pri čemu će izabrane žene govoriti i na temu ženske hrabrosti, saosećajnosti, pokazivanja otvorenosti i upornosti da postignu svoje ciljeve, te kako žene treba da misle na sebe.

Članak se nastavlja posle reklama

Štafelaji sa slikama izuzetnih dama biće izloženi u holu ”Ušće Shopping Centera” do 18. aprila, a potom se sele na ”Pro-femina 2018”, konferenciju magazina ”Lepota i zdravlje”, koja će se tog dana održati po šesti put okupljajući žene iz svih krajeva zemlje i regiona (18. april u hotelu ”Holiday Inn”).

Pozivamo 50 žena da nam se, na dan otvaranja izložbe, pridruže i interaktivno učestvuje u panelu zajedno sa ovim izuzetnim ženama. One će imati mogućnost da postavljaju pitanja učesnicama, a za prvih 50 koje se prijave pripremili smo i lep poklon – beauty box kozmetičke kuće SVR.

KAKO DO PRIJAVE?
Na mejl [email protected] pošaljite nam svoje ime, prezime, broj telefona i mejl adresu, sa naznakom „Izložba izuzetnih žena“. Očekuju vas nova poznanstva i saznanja, kao i lepi pokloni.

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu