L&Z izbor: Otkrivamo vam ko su najbolji Insta frajeri

by | septembar 5, 2017

U susret 200. jubilarnom broju magazina Lepota i zdravlje prirpemamo za vas mnogobrojne zanimljive teme, a ovo je jedna od njih. Prema izboru redakcije L&Z izdvojili smo četiri uticajna muškarca na Instagramu koji su opako dobri frajeri i pozivamo vas da podelite sa nama koji frajeri iz Srbije po vašem mišljenju zaslužuju istu titulu. 

Adam Galager
Dvadesetšestodišnji stilista i bloger obožava modu i fotografiju. Vintage stil i pomalo mističan izgled privlače veliku pažnju. Njegov profil prati preko 2 miliona ljudi što ga svrstava među najuticajnije muškarce u blogosferi.

Članak se nastavlja posle reklama

Pjetro Boseli

Maneken i model omiljeno je lice svetskih brendova. Pored modelinga bavi se inženjerstvom i podučava matematiku. Voli motore, putovanja i sport.

A post shared by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

Članak se nastavlja posle reklama

Mariano di Vajo

Jedan među prvima koji se proslavio blogovanjem je italijan Mariano di Vajo. Maneken, glumac i bloger rođen je u Milanu i nestvarno je dobar frajer, morate priznati. Posebnu pažnju posvećuje vežbanju i nezi kose koja je vremenom postala njegov zaštitni znak.

Članak se nastavlja posle reklama

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Nik Bateman

Kanadski model i glumac za osvojio je žensku publiku na prvi pogled. U slobodno vreme planinari i uživa u prirodi kad god mu se za to ukaže prilika. Ljubitelj je životinja, voli konje naročito. Ima dva jorkširska terijera i jednu mačku.

Članak se nastavlja posle reklama

A post shared by Nick Bateman (@nick__bateman) on

U komentarima ispod nam šaljite linkove profila muškaraca sa domaće „Ig scene“ koji su prema vašem mišljenju dobri frajeri i u sledećem jubilarnom broju imaćete priliku da ih bolje upoznate i saznate nešto više o njima!

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.