Prelistavanje! Koje teme donosi junski broj LEPOTE I ZDRAVLJA

by | maj 20, 2023

Prelistavamo junski broj Lepote i zdravlja, koji vas čeka na kioscima od 20. maja do 19. juna. Donosimo izbor iz tema koje smo odabrali ovog meseca i sa mnogo ljubavi i pažnje  pripremili za vas.

junski broj lepote i zdravlja

Junski broj Lepote i zdravlja je na kisocima: Pred vama je kratki pregled tema. Uživajte!

#1 Bojana Barović – otvoreno o telu nakon porođaja

junski broj lepote i zdravlja

Fotografija: Mirko Tabašević

Četiri meseca nakon porođaja, manekenka koja se upustila u vode kozmetičke industrije, otvoreno govori o svom telu, novim oblinama i dojenju treće bebe. Bojana ističe: „Psihofizički sklad – moj je imperativ“

#2 L&Z izbor lokalnih brendova kupaćih kostima!

Baš na dan kada je izašao junski broj Lepote i zdravlja, sunce je (konačno) stiglo, a mi tim povodom predstavljamo šest lokalnih brendova kupaćih kostima, zahvaljujući kojima ćete maksimalno uživati u vrelim danima.

#3 Uspostavite ritam i podignite energiju

Fotografija: George Shervashidze via Pexels

Ko se trenutno ne oseća iscrpljeno? Nova istraživanja otkrivaju da 38% ljudi kaže da se stalno oseća umorno, pri čemu priznaju da prosečno spavaju po šest sati noću i nisu baš dosledni u izboru zdravih obroka. Šta možemo promeniti?

#4 Razgovor sa psihologom: „Ne smemo odustati od ideje da može biti bolje“

Teško je naći medij koji prethodnih nedelja nije objavio ili preneo razgovor sa psihologom. Mnogo je pitanja postavljeno, mnogo saveta dato, mnogo analiza urađeno, ali je svima jasno da intervjui sa stručnjacima, samo po sebi, nisu lek za problem s kojim smo suočeni, već podsticaj da se ozbiljno pozabavimo „pitanjima duše“ – kako pojedinaca, tako i celog naroda. Ako se oko nečega svi slažemo, onda je to činjenica da je krajnje vreme da se trgnemo i zapitamo šta se može učiniti da nam se 3. i 5. maj 2023. nikada više ne ponove. Imajući sve to u vidu, sa psihološkinjom Ksenijom Mijatović razgovaramo o svemu onome o čemu smo prethodnih dana pričali sa kolegama, prijateljima, komšijama…

#5 Farbana & zdrava kosa – realnost ili samo mit?

Fotografija: Jevgenija Zukova Cernova / iStock via Getty

U obilju ekoloških i prirodnih proizvoda za negu kose nalaze se i oni namenjeni bojenju, te smo stručnog sagovornika pitali da li su delotvorni. Da li je moguće imati sjaje i negovane farbane vlasi?