Prelistavanje! Šta donosi januarski broj „Lepote i zdravlja“?

by | decembar 20, 2021

Januarski broj Lepote i zdravlja čeka vas na kioscima od 20. decembra do 19. januara. Zavirite u praznično izdanje…

Kraj je godine i vreme da se resetujemo! U ovom prazničnom broju priredili smo za vas teme koje će vas, nadamo se, inspirisati na pozitivne promene.

Januarski broj Lepote i zdravlja donosi…

#1 Magija manifestacije

Društvene mreže vas mogu navesti da verujete da su manifestacije jednostavna stvar i da je potrebno samo doviknuti svoju želju univerzumu. Ali, to zapravo ne funkcioniše tako. Šta je dobra vest? Možete napraviti promenu ako ste voljni da radite na njoj.

Članak se nastavlja posle reklama

Manifestacija zahteva rad na sebi i svakodnevnu praksu, tako da budete otvorene svesti prema mogućnostima koje vas okružuju, prijemčivi i spremni da sledite svoje snove. Još uvek zvuči pomalo nadrealno? Upravo tu, na raskrsnici nauke i duhovnosti, pomoći ćemo vam da razjasnite ono šta manifestacija jeste i kako da, pomoću nje, dobijete ono što najviše želite.

Pročitajte i… 5 lekcija o životu i ljubavi koje smo naučili od Dženifer Lopez

#2 Ukusi sveta

Šest spektakularnih jela na stranicama koje vas čekaju u januarskom izdanju kreirali su vrhunski šefovi kuhinja, sa različitih tačaka Zemljine kugle. Oni su koristili autentične kulinarske tehnike i stilove, kao i zdrave namirnice, sa ciljem da vas povedu na putovanje kroz ukuse i povežu vas sa različitim narodima i kulturama.

Članak se nastavlja posle reklama

Januarski broj Lepote i zdravlja

#3 Vežbajte bez obzira na mali prostor

Nema te ni mnogo mesta u stanu niti mnogo opreme? Ipak, to ne sme da vam bude izgovor da ne vežbate kod kuće. Pripremili smo za vas kratak, a vrlo efikasan, trening koji ne zahteva mnogo prostora.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Trening kod kuće: Najbolje vežbe za ravan stomak

#4 Hair retrospektiva

Sumirali smo neke od najvećih hair transformacija poznatih u 2021. godini. Neka vas inspirišu…

Članak se nastavlja posle reklama

#5 Božanstveni svet pravih vrednosti

Branislava Antović Aleksić, blogerka i influenserka koja nas je osvojila društveno-odgovornim stavovima, aktiviznom i borbom za ženska prava, otkriva delove mozaika svog sveta i svega onoga u šta zaista veruje.

Članak se nastavlja posle reklama

Januarski broj Lepote i zdravlja

Pročitajte i… Dženifer Lopez i Ben Aflek – šta nam otkriva njihov govor tela