Prelistavanje! Šta donosi januarsko/februarski broj “Lepote i zdravlja”

by | decembar 19, 2020

Već sa naslovne strane Kejt Hadson nam poručuje da je vreme za porodicu. S tim u vezi, objavili smo intervju koji je dala zajedno sa rođenim bratom Oliverom. Odmah zatim, nagoveštavamo da ćemo predstojeće praznike provesti u krugu najbližih – uz zanimljive zalogajčiće i nove koktele za koje smo vam pripremili recepte. Dok smo uređivali stranice iz segmenata Lepota i Moda, takođe smo bili oprezni. Sugerišemo odevne kombinacije i bjuti rituale idealne za vaš (i naš) topli dom. Pripremljenu temu o putovanjima ostavili smo za naredni broj, a za ova duga popodneva i večeri predstavili smo članak o traganju za smislom života. Želja L&Z je da pre svega zaštitimo svoje zdravlje. A zatim i da nam 2021. godina bude po svemu bolja od prethodne. Srećno u Novoj!


#1
Porodične veze
Kada bi trebalo da izdvojimo nešto pozitivno što nam je donela protekla godina, više vremena za porodicu sigurno bi bila glavna stavka. Zbog karantina, izolacije i preporuka o izbegavanju društvenih kontakata, većina nas je najviše vremena provela upravo u porodičnom okruženju. A mi, u skladu s tim, poželeli smo da još jednom ukažemo na važnost porodičnih veza – Kejt i Oliver Hadson, brat i sestra iz poznate glumačke porodice, idealan su primer.


#2
Radosno i svečano
Predstavljamo recepte za raznovrsne lagane zalogaje i osvežavajuće koktele s malom količinom alkohola, koji će uneti preko potrebnu dozu optimizma u vaš dom. Za mnogo zdraviju i opušteniju godinu…

Članak se nastavlja posle reklama


#3
Savršen spoj
Četiri ključna komada na trinaest načina – zvuči praktično i kao zaista dobra investicija. Plus: Možete ih nositi zasebno, ali i sve zajedno!


#4
U zimskom ruhu
I manikir poprima obrise sezone, dok je beli lak umešao prste u gotovo svaki dizajn!


#5
Otkrijte svoju svrhu
Spoznaja smisla života omogućiće vam da lakše kanališete – i dobra i loša – životna iskustva,
podjednako u psihološkom i fizičkom smislu. Ovaj vodič će vam pomoći da jasnije sagledate svoj
lični put.

Članak se nastavlja posle reklama
Lepota i zdravljeLepota i zdravlje