Prelistavanje: Šta vas čeka u decembarskom broju “Lepote i zdravlja”

by | 19 novembra, 2020

Decembarski broj je onaj kojim se opraštamo od godine na izmaku, još uvek se osvrćemo unazad, ali bacamo i pogled ka onom što nas čeka. Mnogi će reći da je godina iza nas bila teška, loša, u najmanju ruku – izazovna. Imajući na umu da smo svi kompleksna bića i da se naši životi sastoje od niza segmenata, jasno je da smo, čak i u godini u kojoj smo svi skloni da vidimo gubitke, bili i na dobiti bar u nekom životnom domenu i da je on, na izvestan način, uticao na celo naše biće. Pozivamo vas da pokušate da se usredsredite upravo na to, ma kako vam se možda činilo sitno, naizgled beznačajno. Želimo vam da uđete u Novu razmišljajući pozitivno i sa optimističnim pogledom na svet.

# 1
Branka Katić: Veliki povratak


… na daske koje život znače i u svoj grad, koji je napustila pre više od dve decenije. Šta se sve za to vreme promenilo u njenom životu i kakva je kad nije na sceni ili ispred kamere, saznajemo iz prve ruke!

#2
Veliki praznični giveaway: Pokloni za vas!


Kako da učestvujete? U štampanom izdanju nalaze se kodovi, a 20. novembra u 8.00 h na našem portalu pronaći ćete uputstvo o učešću. Zamolićemo vas za saradnju i savet, a nagraditi najkreativnije ideje.

#3
Dodajte malo sjaja!


Novogodišnji praznici ove godine biće drugačiji, ali uz malo svetlucavih efekata, raspoloženje i dalje može biti praznično. Neka vaše lice, telo, nokti i kosa zablistaju.
Evo i kako…

#4
Da, joga nas čini srećnijima!


Praktikovanje joge na poseban način utiče na biohemiju mozga. „Vežbe joge su mnogo više od fizičke aktivnosti, jer je u njima zastupljen i aspekt kontemplacije, koji izostaje dok npr. džogirate ili radite vežbe snage”, kaže dr Kris Striter (Chris Streeter), profesorka psihijatrije i neurologije na medicinskom fakultetu u Bostonu.

#5
Rušimo stereotipe!


Žene se svakodnevno susreću s predrasudama vezanim za njihove sposobnosti i kvalitete, naročito u poslovnom smislu. Na samom izmaku 2020. godine, vreme je da tome stanemo na put. Njih sedam, svaka na svoj način, zalažu se za rušenje barijera koje su im nametnute uvreženim društvenim očekivanjima. #womenpower

Lepota i zdravljeLepota i zdravlje