Slavimo 20 godina! Evo koje vas teme očekuju u jubilarnom broju magazina “Lepota i zdravlje”

by | mart 20, 2021

Dvadeset godina. 240 brojeva. Mnoštvo rubrika i tema. Oglasnih rešenja za naše klijente. I ljudi”, piše naša urednica Lidija Ćulibrk u “pismu urednice”. “Ljudi, pre svega. Onih koji su stvarali magazin i davali mu svoj pečat. I onih koji su se trudili da prate njegov već izgrađen stil. ‘Lepota i zdravlje’ u svim delovima naše zemlje kao najtiražniji i najčitaniji magazin, a odmah potom i u celom regionu. ‘Lepota i zdravlje’ u šest zemalja. Najuticajniji – ono što nam je najvažnije. Portal, društvene mreže, događaji, sve pod brendom ‘Lepota i zdravlje’. Devojke koje su odrastale uz naš magazin, zasnivale porodicu, ulepšavale se, brinule o svom zdravlju i bolovale, pratile modne trendove, menjale način ishrane, vežbale. Ti ukradeni trenuci mira i tišine. Uz kafu. Polagano listanje. Popodne posle posla, kad deca zaspu, vikendom dok radi veš-mašina i kuva se ručak, tokom letnjeg odmora, u hladu. Budite uz L&Z i svih narednih godina!”

Izdvajamo nekoliko tema koje vas očekuju u jubilarnom, rođendanskom broju, kojim je “Lepota i zdravlje” napunila 20 godina!

1
Priča s naslovnice: Slavimo!


Pozvali smo mladu glumicu Vanju Nenadić da zajedno sa nama istakne važnost svih tema kojima se “Lepota i zdravlje” bavi već 20 godina, sa željom da naglasimo – nikada nije prerano da brigu o sebi stavimo na prvo mesto!

Kako je izgledalo snimanje jubilarne naslovnice sa Vanjom Nenadić pogledajte ovde.

2
Lepota: Vesnici proleća


Predstavljamo preparate za negu i ulepšavanje koji otvaraju novu kozmetičku sezonu!

3
Moda: Cosy comfort & senzualnost


Dani ograničenog kretanja u novoj realnosti doprineli su tome da zavolimo ležerne, udobne, ali pre svega ženstvene komade…

Još neke od tema jubilarnog broja otkrićete ovde.

4
Zdravlje: Čuvajte stopala!

Izujte te previsoke potpetice i sledite naš vodiš za održavanje zdravlja i negu stopala. Osigurajte sebi lagan hod…

5
Stil života: Finansijski wellness


Da li ste razmišljali o tome da je i briga o finansijama zapravo briga o sebi? Upravo zato, vreme je da od finansijske savetnice Karoline Herbut saznamo zašto je važno da učimo o novcu, finansijama i raspoređivanju ličnog budžeta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepota i Zdravlje (@lepotaizdravlje.rs)

lepotaizdravlje.rsArhiva