ANA Ivanović sa dečkom: Šoping u Nujorku

by | septembar 9, 2009


ana ivanovicNašoj teniserki Ani Ivanoviću poslednje vreme ne ide ni upola tako dobro na teniskom terenu kao u ljubavi, o čemu svedoče i fotografije sa ulica Njujorka, na kojima se Ana drži za ruke sa novim dečkom, australijskim golferom Adamom Skotom.

Iako Ana ne želi da javno govori o svojoj ljubavi sa zgodnim Australijancem, njihova veza je sve ozbiljnija, te Adam često bodri svoju devojku na velikim turnirima. Nakon što je gledao njene mečeve na proteklom Vimbldonu, Adam se pridružio Ivanovićevoj i na mastersu u Njujorku. Nakon što je srpska teniserka doživela veliko razočaranje zbog ispadanja već na samom startu US Opena, ona i Adam Skot primećeni su prošlog vikenda u elitnoj četvrti Njujorka Soho kako odmaraju u šetnji i šopingu.

Iako je Ana pratila svog dečka na golf turniru u Škotskoj prošlog meseca, ove fotografije zapravo su prve na kojima su Ana i Adam prisni. U trenutku kada su ugledali paparace Skot je delovao opušteno, dok je našoj teniserki pažnja fotografa u ovim privatnim trenucima zasmetala, te im je uputila ljutite poglede, zbog čega je izostao i njen prepoznatljivi osmeh. Ivanovićeva i jedan od najboljih australijskih golfera upoznali su se zimus po završetku Australian Opena.

 

Tekst i foto: Blic

Tagovi: