Anti age boje: 5 boja garderobe koje će učiniti izgledate mlađe

by | 11 marta, 2023
anti age boje

Da, dobro ste pročitali. Postoje anti age boje koje će učiniti da izgledate mlađe. Garderoba i boje mogu mnogo da doprinesu našem sveukupnom izgledu. Upravo zbog toga, obratite pažnju na boje koje će ostaviti impresivan utisak na svakoga.

Anti age boje: Izgledajte mlađe

Sigurno ste primetili da u nekim bojama izgledate ozbiljnije i strožije, dok neke boje imaju sasvim drugačiji efekat. Anti age boje čine da vizuelno izgledate mlađe zbog energije ovih boja. Ove boje uopšte nisu retke, tako da ćete ih lako ukombinovati u svoje modne kombinacije.

Crvena boja

Mnoge žene se plaše da nose crveno jer je za neke previše svetla, previše smela ili čak i vulgarna. Međutim, klasična nijansa crvena izgleda dobro na svima. Naravno, ne treba preterivati sa količinom crvene garderobe, ali određeni komas odeće može da ostvai efektan utisak mladalačke energije.

 

Puder nijanse

Ove nijanse spadaju u jedne od najsvetlijih i može biti mešavina bež sa sivom, ljubičastom, plavom, zelenom ili bojom breske. Takve boje garderobe daju sjaj našoj koži i izgledaju skupo i spektakularno. Takođe, ove anti age boje se lako kombinuju u stilizuju.

 

Anti age boje: Cijan i golubije plava

Golubije plava odaje utisak slobode i lakoće, dok je cijan boja simbol istrajnosti. Međutim, oba značenja idu u korist ženama. Dok će svetla plava nijansa uneti vedrinu i ostavljati anti age utisak zbog toga, cijan plava će zbog jačine učiniti da odišete mladalačkom energijom. U svakom slučaju, nećete pogrešiti koju god nijansu da odaberete.

 

Zelena boja

Zelena boja se smatra luksuznom. Ona se dovodi u vezu sa novim početkom, pa je zato i  uspešne žene često nose.  Ova boja se idealno kombinuje sa paletom boja u nijansama bele, smeže i žute.

 

Bela boja

Svetli tonovi vizuelno podmlađuju ženu, a tu spadaju i snežno bela, mlečna bela boja i boja slonovače. Ove boje predstavljaju sofisticiranost i plemenitost zbog čega izgledaju skupo na ženama. Iako su ove boje nezgodne jer se lako isprljaju, videćete kako će odmah učiniti da izgledate mlađe.

 

Sigurno neku od ovih boja već posedujete u svom garderoberu. Spremate se za neku svečanost gde vam je važno da blistate? Onda znate u kojoj boji da odaberete haljinu.