BEN AFLEK I DŽENIFER LOPEZ najgori par ikada

by | januar 2, 2010

Dzenifer Lopez i Ben AflekPortali za usamljena srca Date.com, Matchmaker.com i Amor.com napravili su anketu među korisnicima koja je pokazala da ljudi najgorim parom ikad smatraju Bena Afleka i Dženifer Lopez.

Za poznate parove glasalo je na hiljade ljudo putem interneta, a nešto više od 50 odsto je glasalo za najgori par prozvan Benifer, izveštava „United Press International“.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Na drugom mestu najgorih ljubavnih parova su Džon i Kejt Goselin, a iza njih su Britni Spirs i Kevin Federlajn. Među najgorima su se našli Tom Kruz i Kejti Holms, Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton, Čarli Šin i Denis Ričards, Gaj Riči i Madona, Lindzi Lohan i Samanta Ronson i Paris Hilton i Rik Salomon.

 

Predsednik Barak Obama i njegova prva dama Mišel odneli su ubedljivu pobedu kao najbolji par sa 42 odsto, a odmah iza njih se nalaze Bred Pit i Anđelina Džoli i Demi Mur i Ešton Kučer. Među parovima koji su dobili pohvale našli su se i Dejvis i Vitoria Bekam, Džej-Z i Bjonsi Novles, Hajdi Klum i Sil, Kris Martin i Gvinet Paltrov i Havard Stern i Bet Ostrovski.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: