ITALIJANI najseksepilniji muškarci u Evropi

by | septembar 5, 2009


Anketa nemačkog magazina „Bild“, koja je obuhvatila pet miliona učesnika, pokazala je da su Italijani najseksepilniji muškarci u Evropi.


Čak 42 odsto anketiranih dalo je svoj glas Italijanima uz obrazložene da su to šarmantni, rečiti i neodoljivi muškarci. Italijanke, međutim, nisu toliko privlačne i našle su se tek na trećem mestu, posle Šveđanki i Španjolki. Posle Italijana seksepilom se mogu pohvaliti Španaci, Portugalci, Mađari, Šveđani, Nemci, Austrijanci, i Česi.


Ispitanice su rekle da Italijane neodoljivim čini šarm, pre svega. Čak i kada nisu zgodni i lepi oni su duhoviti i zanimljivi, kažu anketirane dame. Takođe, one smatraju da su Italijani i veoma rečiti, ali da ‘ne dave’. „Oni obaraju s nogu svojom pričom“, rekla je jedna žena. Italijani zavode i romantikom, kao i trudom da zadovolje partnerku. Oni su i nežni, ali sa merom. „Odnos snage i nežnosti kod njih je idealan„, objasnila je jedna od učesnica ankete.


I na kraju – stil. Italijani su sinonim za muškarce sa stilom koji znaju lepo da se obuku, ali i da se ponašaju. „Samo Italijan može da nosi roze košulju i da u njoj izgleda seksi„, tvrdi jedna anketirana dama.

Tagovi: