Madonina ćerka Lurd pokrenula MODNI BLOG

by | 1 jula, 2010

Madonina trinaestogodišnja ćerka Lurd, poznata i kao Lola, pokrenula je svoj modni blog „Material Girl“, na kojem je napisala da jedva čeka oktobar, kada će napuniti 14 godina. A, tada će konačno smeti da ofarba kosu.

Madona sa cerkom Lurd

 

Ne planira da postane plavuša, nego će svoje smeđe pramenove potamneti. „Hvala mama! Najdraža boja mi je crna, jer ide uz sve, a najmanje mi je draga smeđa, jer je iste boje i nešto prilično odvratno“, napisala je Lurd, dodajući kako je opsednuta modom iz osamdesetih godina prošlog veka.
 
Nedavno je objavljeno kako Lurd planira da postane dizajnerka, a u tome je njena majka odlučila da je svesrdno pomogne.

 

Blog Madonine cerke Lurd

 

Madona i njena ćerka zajedno su dizajnirale modnu liniju za mlade koja će se prodavati u prodavnicama „Macys“ i na njihovoj internet stranici.

 

Očekuje se da će prvi odevni predmeti na tržištu biti krajem jula. Kraljica popa kaže da je pristala na projekt zbog svoje ćerke: „Učestvovala sam na poslovnim sastancima, ali Lola je sve radila. Ja sam samo sedila u ćošku sa svojim ‘blekberijem'“, rekla je Madona.
 

Lurd

Linija odeće koju je dizajnirala Lurd bila je inspirisana decom koja sa njom idu na kurseve hip-hopa i baleta. „Možete reći da joj je to u genima, ali nikad joj nisam mogla reći što će da obuče“, rekla je Madona, dodajući kako Lurd dolazi na njena snimanja i predlaže joj autfit, a poznati dizajneri, poput Marka Džejkobsa ili Stele Makartni, uvek je pitaju šta misli.
 
Izvor: „Index.hr“

Tagovi: