Modni vladar leta – mornarski dezen

by | 9 jula, 2014

Kao i svakog leta, najupečatljivij modni dezen su definitivno prugice u plavim i crvenim nijansama koje krase razne modne komade, od majica, pantalona, pa sve do sakoa i haljina.

pruge

Mornarski dezen je jedan od onih trendova koji nikada ne zastarevaju i sa dolaskom svakog novog leta donose u naš orman duh leta, mora, romantike i opušenosti. Najupečatljivije su sigurno plava, crvena i bela boja koje lako možete kombinovati međusobno, a najbolje stoje uz džins.

Neverovatno je to koliko ovaj dezen odiše elegancijom, pa kako odlično ide uz dnevnu varijantu, sjajno će vam se uklopiti i uz neku svečaniju večernju priliku.

Ukoliko volite haljine, lepršave ili uske, biće idealan odabir za vas ovog leta u mornarskim dezenima. Za ljubitelje klasičnijih varijanti predlažemo kombinaciju plavih pantalona, bele košulje i sakoa sa belo-plavim prugicama ili možda čak čisto crvenog blejzera.

Prugasta suknja visokog struka u kombinaciji sa belom košuljom ili majicom pravi je izbor za one koji žele da dodaju mladalački i romantični izgled svom stilu.

Jedino pravilo što se tiče kombinovanja morskih dezena jeste da na sebi imate samo jedan prugasti komad, bilo da su to sako, majica ili pantalone.

Izvor: Superžena, A.G.

Tagovi: