Novo „lice“ čuvenih Asics patika

by | april 17, 2017

Patike koje su odavno poznate po tome što se u njima divno i lako trči, napravile su novi korak dobivši fashion momenat.

Foto: Promo

Asicx Tiger nam predstavlja model u koji ćemo se, što zbog prolećnih boja, što zbog retro silute, zaljubiti na prvi pogled.

Asics Gel Lyte III, osim što je specifičan po svom jedinstvenom dizajnu, pruža savršen balans između udobnosti, komfora i prefinjenosti. Za izuzetnu udobnost zaslužne su komore ispunjene gelom, koje se nalaze u samom đonu, na mestima najvećeg opterećenja stopala. Znamo da sitnice mnogo znače, naročito kad je reč o estetici, a kod ovog modela patika to je “jezik”, razdvojen na pola.

Foto: Promo

Na trenutak vratićemo se na sam početak, u vreme kad se pojavio prvi model GLIII. To je bilo 1990. godine. Kao što smo pomenuli, bile su to patike za trčanje visokih performansi, ali su kao i većina runner patika iz devedesetih, postale klasik za sve prilike.

Foto: Promo

Ostalo je samo da vam kažemo gde možete pronaći Asics Gel Lyte III Peach Beige. Već sada su u Tref Sport prodavnicama.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje”>>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje