Spavaća soba FRIULI – Elegantna oaza za potpuno opuštanje

by | februar 22, 2024
Bračni krevet

U današnjem užurbanom svetu, spavaća soba predstavlja oazu mira i odmora. Ako želite da kreirate  spavaću sobu koja odiše elegancijom i sofisticiranošću, poput lepo uređenih hotelskih soba, važno je pratiti najnovije trendove u uređenju. Istražujemo savremene pristupe dizajnu spavaće sobe, delimo sa vama korisne savete i otkrivamo kako stvoriti prostor za opuštanje koji odražava vaš lični stil.

Trenutni trendovi za boju zidova u spavaćoj sobi prate koncept farbanja jednog od četiri zida smelom bojom ili korišćenjem tapeta kako bi se istakao zid, a najbolje je da boja zida ili tapete ne bude slična ili ista kao boja kreveta.

 

Bračni krevet

Krevet je svakako komad nameštaja od koga se kreće prilikom odabira komada za spavaću sobu, a nećete pogrešiti sa bračnim krevetom FRIULI 180 PLUS u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog bojenog stakla. Deo je istoimenog sistema elemenata za opremanje spavaće sobe jednostavne dizajnerske forme, a pored nešto većeg prostora za spavanje u širini od 180cm, još jedna prednost ovog kreveta je produženo uzglavlje koje sadrži skrivenu led rasvetu, koja se po želji dodirom pojačava ili smanjuje.

Za manje spavaće sobe pogodni su bračni krevet FRIULI 160 ili bračni krevet FRIULI 160 PLUS iz istoimene kolekcije.

Noćni ormarić

Obavezan detalj pored kreveta je i noćni ormarić koji dopunjuje funkcionalnost kreveta i pruža dodatni prostor za odlaganje sitnica koje su korisne da budu na dohvat ruke.

Noćni ormarić FRIULI NO2F u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog bojenog stakla sa crnim nogarima doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta, a odlično raspoređen upotrebni prostor noćnog ormarića čine dve praktične fioke.

Ukoliko ga kombinujete uz bračni krevet FRIULI sa led rasvetom u uzglavlju kreveta, nije vam neophodna stona lampa na noćnom stočiču, pa ćete imati dovoljno prostora za omiljenu knjigu, fotografiju, šoljicu sa kafom ili dekorativni natpis.

Gardarober

Garderober je još jedan od važnih komada u spavaćoj sobi, a praktična rešenja su garderoberi sa ogledalom, koji utiču na vizuelni efekat prostora.

Sjajan izbor je garderober FRIULI 220 OG, u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog bojenog stakla, koji doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta, a ogledalo na levim kliznim vratima garderobera je dodatni detalj koji pruža maksimalnu iskorišćenost prostora.

Organizacija prostora za odlaganje je odlična, a garderobne šipke i praktične police čine garderober veoma funkcionalnim. Njegova neutralna paleta boja dodaje eleganciju, a drvo dekor donosi dašak prirode.

Za dodatnu eleganciju u ambijentu dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu dodatke poput rama Fh za garderober 220, koji uz set led rasvete čini idealnu kombinaciju.

Topla i prijatna spavaća soba može vam pomoći da se nosite sa svakodnevnim stresom, a odabir modernog nameštaja i detalja pružiće vam komfor i eleganciju za potpuno uživanje. Dodajte svakako i dekorativne detalje koji će uneti lični pečat u prostor i učiniti spavaću sobu vašim mestom iz snova.