Ova tri znaka najmanje veruju u horoskop, ali opet uživaju čitajući ih

by | jun 13, 2024
Ova tri znaka najmanje veruju u horoskop, ali opet uživaju čitajući ih

Ovi pripadnici Zodijaka si poznati po svojim opštim karakteristikama teže skepticizmu i čistoj logici – oni najmanje veruju u horoskop.

Prvo što će neki ljudi pitati kada vas upoznaju, možda čak i pre vašeg imena, jeste vaš horoskopski znak. Zloslutna prognoza zvezda dovoljna je da im pokvari dan. Drugi su barem sumnjičavi – iako uživaju u čitanju svog horoskopa, kao i svi ostali, čak i ako ne prihvataju ono što piše. Ovi drugi verovatnije pripadaju sledeća tri znaka, koji po svojim opštim karakteristikama teže skepticizmu i čistoj logici.

Zodijački znaci koji najmanje veruju u horoskop

Ova tri znaka su poznata po tome da ne veruju govoru zvezda – naime, oni samo veruju sebi. Oni sami kroče svoj put i ne dozvoljavaju drugima da im se meša, a kamli onome što im je namenila sudbina. Ipak, oni su i dalje radoznali po prirodi…

Članak se nastavlja posle reklama

Znaci koji najmanje veruju u horoskop

Devica: Da, prilagodljiva je, ali generalno razmišlja logično, tako da mu astrologija nije u interesu. Iako ovaj zemljani znak verovatno ima mnogo bliskih prijatelja koji traže alternativne načine predviđanja budućnosti. Devica više voli da svoje slobodno vreme provede sređivanjem kuće, čišćenjem i kuvanjem tokom nedelje umesto da čita kolone zodijaka. A sigurno nema ni energije ni strpljenja da proučava astrološke karte.

Jarac: Teži ka bilo čemu opipljivom – bilo da govorimo o naučnoj teoriji sa tonom dokaza ili o dugoročnom cilju koji se može postići konkretnim koracima. Na kraju krajeva, Jarac se neće konsultovati sa zvezdama da bi razvio svoju karijeru i poboljšao svoje finansije, već će ulagati u strategije, naporan rad i liderske pozicije. Zato nemojte čekati sastanak Jarca da vas pita koji ste znak. Verovatnije je da ćete govoriti o vašim profesionalnim snovima za budućnost.

Vodolija: Mnoge Vodolije su posebno fascinirane naukom, posebno bilo čim u vezi sa tehnologijom. Logična i povučena, Vodolija nije posebno dirnuta poljima koja nas pozivaju da zaronimo u misteriju i emocije poput astrologije. Međutim, postoje i izuzeci u zodijaku, koji potpuno menjaju način razmišljanja i života nakon trenutka učenja. Zato se nemojte iznenaditi ako sretnete inženjera koji se, nakon odlučujućeg događaja, okrenuo meditaciji.

Članak se nastavlja posle reklama
Voronchuk Daria / gettyimages.com

Tagovi: