Wella Professionals predstavlja Shinefinity: Neverovatan sjaj kose koji smo svi čekali!

by | 27 marta, 2023
Shinefinity

Svi smo čuli za glossing, ali šta je sa glazingom? Ove godine svako ko želi savršen sjaj na svojoj kosi može da proba Wella Professionals Shinefinity boju, Zero lift Glaze.

Ovom bojom bez oštećenja, postiže se sjaj koji se može osetiti kao i proziran skoro svetlucave karakter. Kombinujući uravnoteženu pH tehnologiju sa nijansama bez oštećenja, postiže se sjaj koji se može osetiti, dajući kosi proziran, skoro svetlucav karakter.

Redakcija „Lepote i zdravlja“ prisustvovala je nedavno velikom regionalnom događaju na kojem je lansirana nova kolekcija Shinefinity. Brojni hair stručnjaci imali su priliku da se upoznaju sa novim trendom boja bez amonijaka.

U nastavku otkrivamo  početni vodič za Shinefinity; uvod u novi asortiman proizvoda, zajedno sa praktičnim savetima koji će vam pomoći da oživite svoju kosu. Evo šta treba da znate…

Zašto Shinefinity?

Sjajna kosa je kosa zdravog izgleda, zbog čega, kako se zima bliži kraju, želimo da oslobodimo tu tupost izazvanu hladnim vremenom i da pokažemo blistav sjaj naše kose. Shinefinity nam pomaže da to postignemo, pružajući  dugotrajnu glazuru u boji bez oštećenja. Ovo su samo neki od razloga zbog kojih ćete želeti da isprobate Shinefinity.

1. NEŽAN JE ZA KOSU 

Shinefinity glazira kosu bez oštećenja, amonijaka, silikona i bez sušenja uz pomoć formule koja je nežna prema kosi. To znači da ga možete koristiti na svim tipovima kose, bez obzira da li je kosa fina i lomljiva ili gruba i suva. To je sjajna vest za one koji žude za bojom, ali strahuju od rascvetanih krajeva i loma.

2. IMA URAVNOTEŽENU PH TEHNOLOGIJU

Pažljivo dizajnirana formula održava optimalni nivo kiselosti koji nije niži od pH 6,5, jer kada je pH boje niži, to može dovesti do nepredvidivih rezultata bojenja – posebno na visoko poroznoj kosi.

3. POGODAN JE ZA SVE TIPOVE PRIRODNE KOSE
Pored toga što je pogodan za kosu u svakom stanju, Shinefinity se može primeniti na bilo koji prirodni ton kose. Nije samo za kosu koja dosad nije farbana; možete ga koristiti i na obojenim ili prethodno osvetljenim vlasima.

4. POBOLJŠAVA PRIRODNI TON
Jedna od najprivlačnijih karakteristika Shinefinityja je njegova ultraprirodna završna obrada. Suptilno tonira (boji) kosu, poštujući prirodni kontrast koji kosa već ima. Sve više i više, popularna je koja izgleda prirodno – nije očigledno da je kosa farbana – a ova sjajna glazura im pomaže da postignu upravo to (sa dodanim sjajem koji reflektuje svetlost).

5. BRZ JE I LAK ZA RAD
Mešanje vaše Shinefinity formule je jednostavno. Sve što treba da uradite je da pomešate željenu nijansu gel kreme sa bowl aktivatorom ili aktivatorom za aplikator (u zavisnosti od odabrane tehnike) u odnosu 1:1.. Primena je takođe laka, jer formula za negu kose ne kaplje, tako da možete brzo da se krećete bez brige da ćete napraviti nered.

Probajte Shinefinity Glaze uslugu!

Ova usluga je odličan izbor za sve koji žele brzu uslugu u salonu, jer za samo 10 minuta možete postići neverovatan sjaj uslugom Speed Glaze; dok se za 20 minuta vaša kosa potpuno transformiše sa puno boje i sjaja uz pomoć Shinefinity Glaze-a. Naša preporuka je svakako konsultacija sa vašim frizerom, kako bi vam pomogao u pravom izboru usluge i nijanse za vašu kosu.Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.